5 O'Clock Tea Rooibos cu Mar si Migdale (80 g)

11,99 lei
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Ceai Rooibos cu mar si migdale Momentele de relaxare sunt mai delicioase in compania unui ceai cu gust de mar si migdale. Ceaiul Rooibos nu contine teina, ceea ce il recomanda ca bautura ideala in orice moment al zilei. Poate fi servit atat fierbinte, cat si ca ceai cu gheata in zilele toride din ti..
Ceai Rooibos cu mar si migdale Momentele de relaxare sunt mai delicioase in compania unui ceai cu gust de mar si migdale. Ceaiul Rooibos nu contine teina, ceea ce il recomanda ca bautura ideala in orice moment al zilei. Poate fi servit atat fierbinte, cat si ca ceai cu gheata in zilele toride din timpul verii. Rooibos (min. 77.5%0, stafide (stafide, ulei vegetal), arome, mar, coaja de portocala, cuisoare, migdale, cardamom, flori de ciulin, albastrele. Poate contine urme de nuci. "Pentru a prepara o ceasca de ceai, adaugati apa fierbinte ( 100°C) peste o lingurita cu ceai (aproximativ 2-2.5 gr) si lasati la infuzat timp de 5 minute.
" Punga cu clips pentru resigilare Datorita faptului ca nu contine teina, ceaiul rooibos poate fi consumat in orice moment al zilei.
General
Producător 5 O'Clock Tea
Cod produs: 6425824104651

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.