Michael Jackson

Colecție: In afara colecțiilor

Titlu original: On Michael Jackson

Traducător: Marius Chitoşcă

Copertă: Griffon and Swans (www.griffon.ro)

Anul apariției: 2009

Număr pagini: 144

Format: 13×20 cm

ISBN: 978-973-669-818-7

Michael Jackson

Autor: Margo Jefferson

În stoc
9,63 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
  • Celebritate controversată, Michael Jackson şi-a petrecut aproape toată viaţa în lumina reflectoarelor, fiind considerat de mulţi drept cea mai influentă personalitate a muzicii secolului  XX.


    A fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame de două ori. A creat câteva mişcări complicate de dans, care au intrat în istorie - reprezentative fiind „dansul robotului“ şi „mersul pe lună“. A fost primul artist afroamerican care a atras o audienţă eterogenă prin intermediul MTV. A avut multiple intrări în Cartea Recordurilor, printre care pentru cel mai bine vândut album din toate timpurile, pentru cele 13 melodii ajunse pe locul întâi în topuri, pentru vânzări estimate de circa 750 de milioane de albume în întreaga lume.


    Filantrop cunoscut, Michael Jackson a donat milioane de dolari prin intermediul fundaţiei sale şi a susţinut alte 39 de instituţii de caritate.


    „Rareori se întâmplă să vedem pe cineva cu un dar de o asemenea magnitudine în ceea ce priveşte măiestria artistică, talentul şi viziunea, ca  Michael Jackson. A fost un simbol autentic, cu o voce inconfundabilă, un dans inovator, o versatilitate muzicală uluitoare şi o personalitate pătrunzătoare,  care l-au însoţit din copilăria timpurie până la maturitatea aclamată de mulţimi. Deţinător a 13 Premii Grammy, Michael Jackson a avut o carieră ce transcende genurile muzicale şi culturale; iar pentru contribuţia sa, va rămâne mereu în inimile şi în amintirile noastre.“


    The Recording Academy