Mentorul de milioane

15,41 lei
  • Cod produs: 978-973-669-503-2
  • Disponibilitate: Stoc limitat
Descoperă secretul reuşitei în viaţă!Cartea Mentorul de milioane este purtătoarea unui mesaj important, oferind sfaturi înţelepte pentru a putea progresa în carieră şi în viaţă. Este vorba de o puternică parabolă, cuprinzând observaţii pătrunzătoare despre încrederea în forţele proprii, obie..

Descoperă secretul

reuşitei în viaţă!


Cartea Mentorul de milioane este purtătoarea unui mesaj important, oferind sfaturi înţelepte pentru a putea progresa în carieră şi în viaţă.


Este vorba de o puternică parabolă, cuprinzând observaţii pătrunzătoare despre încrederea în forţele proprii, obiective şi visuri, dar şi despre acţiunea necesară pentru a le transforma în realitate. Incisivă şi edificatoare, poves-tirea, în care personajele principale sunt un antreprenor de succes şi prote-jatul său, dezvăluie unele dintre secretele reuşitei în viaţă.


Deşi pragmatică, povestea este, în acelaşi timp, înălţătoare, filozofică şi amuzantă. Dacă v-aţi pus vreodată întrebarea „Cum să obţin mai multe de la viaţă?“, citiţi această carte. Nu vă ia mai mult de câteva ore, dar impactul ei durează o viaţă.


Dale Carnegie spunea că există patru căi, şi numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluaţi şi clasificaţi în funcţie de ce facem, cum arătăm, ce spunem şi cum o spunem.


Colecţia Cărţi Cheie a fost concepută întocmai pentru a vă ajuta să parcurgeţi aceste patru căi, dezvăluind secretele de succes ale celor mai avizaţi autori în materie. Un ghid esenţial pentru cei ce îşi doresc să îşi atingă scopurile propuse şi să aibă o viaţă fericită şi echilibrată.

General
Anul apariției 2008
Autor Greg S. Reid
Număr pagini 112
Format 13×20 cm

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.

Fii la curent cu noutățile

Abonare