Mentorul de milioane

Colecție: Cărţi Cheie

Titlu original: The Millionaire Mentor: A Simple Way to Get Ahead in Your Work and Life

Traducător: Cintia Carmen Weston

Copertă: Griffon and Swans Productions (www.griffon.ro)

Anul apariției: 2008

Număr pagini: 112

Format: 13×20 cm

ISBN: 978-973-669-503-2

Mentorul de milioane

Un mod simplu de a avea succes în muncă şi în viaţă

Autor: Greg S. Reid

Cărţi Cheie
Stoc epuizat
15,41 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
 • Descoperă secretul

  reuşitei în viaţă!


  Cartea Mentorul de milioane este purtătoarea unui mesaj important, oferind sfaturi înţelepte pentru a putea progresa în carieră şi în viaţă.


  Este vorba de o puternică parabolă, cuprinzând observaţii pătrunzătoare despre încrederea în forţele proprii, obiective şi visuri, dar şi despre acţiunea necesară pentru a le transforma în realitate. Incisivă şi edificatoare, poves-tirea, în care personajele principale sunt un antreprenor de succes şi prote-jatul său, dezvăluie unele dintre secretele reuşitei în viaţă.


  Deşi pragmatică, povestea este, în acelaşi timp, înălţătoare, filozofică şi amuzantă. Dacă v-aţi pus vreodată întrebarea „Cum să obţin mai multe de la viaţă?“, citiţi această carte. Nu vă ia mai mult de câteva ore, dar impactul ei durează o viaţă.


  Dale Carnegie spunea că există patru căi, şi numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluaţi şi clasificaţi în funcţie de ce facem, cum arătăm, ce spunem şi cum o spunem.


  Colecţia Cărţi Cheie a fost concepută întocmai pentru a vă ajuta să parcurgeţi aceste patru căi, dezvăluind secretele de succes ale celor mai avizaţi autori în materie. Un ghid esenţial pentru cei ce îşi doresc să îşi atingă scopurile propuse şi să aibă o viaţă fericită şi echilibrată.