Manual de NLP. Ediţia a II-a
citește un fragment

Colecție: Biblioterapia

Titlu original: NLP Workbook: A practical Guide to Achieving the Results You Want

Traducător: Eduard Bucescu

Copertă: Griffon and Swans (www.griffon.ro)

Anul apariției: 2012

Număr pagini: 416

Format: 13,00 × 20,00 cm

ISBN: 978-606-588-285-0

Manual de NLP. Ediţia a II-a

Ghid practic pentru obţinerea rezultatelor pe care le doreşti

Autor: Joseph O'Connor

Biblioterapia
În stoc
35 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
 • Experimentatul psihoterapeut Joseph O’Connor, unul dintre cei mai apreciaţi formatori în NLP, oferă cel mai bun curs introductiv tuturor celor care vor să stu­di­eze programarea neuro-lingvistică şi să deprindă tehnicile specifice acestei abordări în psihologie.

  Influenţa limbajului asupra funcţiilor cognitive, metodele de inducere a unor stări emoţionale şi tehnicile de influenţare a deciziilor celorlalţi – acestea sunt doar câteva dintre subiectele abordate de către Joseph O’Connor. În urma lecturii acestui volum, vei constata că NLP-ul nu reprezintă doar o sumă de tehnici eficiente, ci este şi un mod original de a te gândi la lumea din jurul tău.


  NLP-ul a început prin studierea unor personalităţi care s-au remarcat în varii domenii de activitate, având la bază ideea conform căreia mintea umană este asemenea unui computer, iar limbajul nostru verbal şi nonverbal reprezintă programele care ne permit să ne schimbăm gândirea şi să influenţăm alte persoane.

  Deşi aceste tehnici sunt, în general, intuite de oricine, NLP-ul ne ajută să le conştien­tizăm cu adevărat, pentru a le putea aplica oriunde şi oricând vrem. O lectură fundamentală şi indispensabilă tuturor celor care vor să se iniţieze în acest domeniu prolific.


   


  „Programarea neuro-lingvistică reprezintă o abordare interesantă şi demnă de luat în seamă în înţelegerea sau însuşirea procesului de comunicare. Cartea lui Joseph O’Connor face o introducere minunată în acest domeniu.“

  Tony Buzan

  „O prezentare extraordinară a principiilor fundamentale ale NLP-ului.“

  Robert Dilts


  JOSEPH O’CONNOR este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi formatori NLP din lume. A lucrat ca formator şi consultant în cadrul Organizaţiei pentru Dezvoltarea Industrială a Statelor Unite, oferind consultanţă în cadrul unor proiecte de cooperare industrială pentru ţări în curs de dezvoltare. Este cofondator şi preşedinte al International Coaching Community, cea mai reprezentativă organizaţie la nivel mondial în acest domeniu.

  Este autorul a 17 cărţi, traduse în 21 de limbi, majoritatea dintre ele devenind bestselleruri internaţionale. Cartea sa Introducing NLP,în curs de apariţie la Curtea Veche Publishing, a fost vreme de 12 ani lucrarea de referinţă în studiul NLP, fiind vândută în peste 100 000 de exemplare.

  De acelaşi autor, la Curtea Veche Publishing a mai apărut Coaching cu NLP. Cum să fii un coach de succes (2007) şi NLP şi relaţiile de cuplu (2006).