Mamă la minut

Colecție: Familia la Curtea Veche

Titlu original: The One Minute Mother

Traducător: Luminiţa Cioroianu

Copertă: Dan Stanciu

Anul apariției: 2001

Număr pagini: 112

Format: 13 x 20 cm, broşat

ISBN: 973-8120-58-6

Mamă la minut

Autor: Spencer Johnson

Familia la Curtea Veche
Stoc epuizat
12,52 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
 • Mamă la Minut va învaţă cum să comunicaţi mai bine cu copiii dumneavoastră. Şi ştim cu toţii că uneori am da orice să putem şti cum să vorbim cu copiii noştri, astfel încât aceştia să dea semne că ne înţeleg şi că ne ascultă, indiferent de vârsta lor. Spencer Johnson ne împărtăşeşte trei metode simple şi rapide care vor avea rezultate uimitoare dacă veţi hotărî să le aplicaţi. Mustrarea la Minut, Laudele la Minut şi Scopurile la Minut le ajută pe mame să abordeze creşterea şi educarea copiilor cu mai multă încredere şi uşurinţă. Deşi iau atât de puţin timp pentru a le folosi, ele pot deschide uşa către o lume nebănuită, în care legătura dintre mamă şi copil este mai puternică. Folosiţi metodele propuse de dr. Spencer Johnson şi vă veţi putea bucura în tihnă de viaţa de familie şi de împlinirile copiilor dumneavoastră.

  "Simbolul Mamei la Minut", care ne însoţeşte pe tot parcursul cărţii, - un minut afişat pe cadranul unui ceas electronic modern - are scopul de a ne reaminti fiecăreia dintre noi să rupem câte un minut din timpul nostru şi să privim chipurile copiilor noştri.

  "Scrisoare adresată mamelor de către dr. Spencer Johnson:
  Ştiţi cu siguranţa din proprie experienţă că, pentru a fi mamă cu adevărat, este nevoie de mult mai mult timp, nu doar de un minut. Şi totuşi există şi alte căi prin care puteţ
  i comunica - într-un minut - cu proprii copii şi care îi vor ajuta să înveţe în scurtă vreme să fie cuminţi şi mândri de ei totodată. Metodele sunt atât de simple, încât la prima vedere s-ar putea să nu vă convingă de funcţionalitatea lor. Cu toate acestea, poate veţi dori să urmaţi exemplul altor părinţi care le-au aplicat cu succes - încercaţi să nu vă pronunţaţi asupra celor trei metode de comunicare despre care veţi citi în paginile ce urmează înainte de a le fi aplicat acasă timp de o lună. Vă veţi convinge singure! Veţi vedea cum comportamentul copiilor dvs. se va îmbunătăţi. Întrebaţi-i ce părere au despre ei înşişi! Sunt sigur că veţi constata ceea ce eu, asemenea altor părinţi, am constatat deja: din punctul de vedere al copiilor şi din acela al părinţilor, metodele funcţionează!"

  Dr. Spencer Johnson este Preşedinte al Candle Communications Corporation, autor prolific, publicist, lector şi consultant în comunicare. A scris mai multe cărţi de medicină şi psihologie. Dr. Johnson şi-a obţinut licenţa în psihologie la University of Southern California, doctoratul în medicină la Royal College of Surgeons din Irlanda şi a lucrat la Harvard Medical School, Los Angeles Children\'s Hospital şi Clinica Mayo. A fost Director Medical pentru Comunicare la Medtronic (firma care a inventat dispozitivul cardiac pacemaker) şi membru în echipa de experţi a Institutului pentru Ştiinţe Interdisciplinare din Minneapolis. A fost consultant pe probleme de comunicare la Center for the Study of Person, Human Dimensions in Medicine Program şi la Office of Continuing Education de pe lângă School of Medicine, University of California din La Jolla, California. Cărţile sale îi ajută pe oameni să se elibereze de stres şi să aibă mai mult succes printr-o comunicare mai eficientă. Dintre acestea, editura Curtea Veche a mai publicat Cine mi-a luat caşcavalul?, Manager la Minut (coautor dr. Kenneth Blanchard) şi Tată la Minut.