Longevitatea: o viaţă în plus. De ce să trăim mai mult?

Colecție: Să fii sănătos

Titlu original: Une vie en plus: La longevité, pour quoi faire?

Traducător: Cristina Livia Vasilescu

Copertă: Griffon and Swans Productions

Anul apariției: 2007

Număr pagini: 200

Format: 15,5 x 22 cm

ISBN: 978-973-669-222-2

Longevitatea: o viaţă în plus. De ce să trăim mai mult?

Autor: Joël de Rosnay, Jean-Lois Servan-Schreiber, François de Closets, Dominique Simonnet

Să fii sănătos
În stoc
24,08 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
  • Suntem conştienţi de faptul că sănătatea este un capital care trebuie păstrat, că actualul stil de viaţă este răspunzător de suferinţele fizice, că sufletul şi trupul nu sunt entităţi ce trebuie luate separat, că legătura omului cu universul este importantă pentru regăsirea echilibrului psihic, fizic şi spiritual. Căile medicinei clasice se îmbogăţesc, viziunea asupra bolii şi bolnavilor se schimbă, iar informaţia constituie un aspect important al profilaxiei medicale.
    Colecţia „Să fii sănătos“ deschide publicului noi căi pentru a înţelege de unde vine boala, cum se poate vindeca şi mai ales ce poate face pentru menţinerea sănătăţii şi pentru a se bucura pe deplin de viaţă.


    Am primit un dar minunat: o viaţă în plus! Cercetările au arătat, fără nici un dubiu, faptul că, în curând, locuitorii din ţările dezvoltate ale acestei planete vor primi drept bonus 15 până la 20 de ani de viaţă în plus. Şi, o veste şi mai bună, ne vom putea bucura de acest supliment de existenţă în deplină sănătate şi chiar într-o formă excelentă.

    Avem motive să declarăm solemn: este vorba despre o adevărată revoluţie, despre una reală, care ne transformă, în mod durabil, corpul, comporta-mentul, felul de a gândi, dar care transformă totodată echilibrul societăţii noastre, viitorul copiilor şi pe cel al adolescenţilor. O schimbare majoră în isto-ria noastră, care ne priveşte în mod direct pe toţi, indiferent de vârsta pe care o avem.