Limbajul corpului tău

Colecție: Capital

Titlu original: What Your Body Says (and how to master the message) Inspire, Influence, Build Trust, and Create Lasting Business Relationships

Traducător: Răzvan Năstase, Marius Chitoşcă

Anul apariției: 2012

Număr pagini: 176

Format: 13 × 20 cm

ISBN: 978-606-588-355-0

Limbajul corpului tău

Fii un model, influentează, inspiră încredere şi creează parteneriate durabile

Autor: Sharon Sayler

Stoc epuizat
14,35 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
 • Gura ta poate spune un lucru în timpul întâlnirilor, interviurilor, prezentărilor sau altor interacţiuni importante, dar cum rămâne cu restul corpului? Atunci când încerci să transmiţi un mesaj, corpul şi atitudinea ta reflectă entuziasmul sau reduc intensitatea acestuia? Dacă doreşti ca semnalele verbale şi nonverbale să meargă mână în mână pentru a obţine un impact maxim, cartea de faţă îţi oferă instrumentele necesare pentru a deţine un control perfect asupra mesajelor transmise.


   


  Cartea Limbajul corpului tău te va ajuta:

  1. Să devii conştient de semnalele pe care le transmiţi — cu voie sau fără voie — şi efectele acestora

  2. Să înţelegi şi să utilizezi gesturile pentru a exprima intenţiile, relaţiile, informaţia, influenţarea şi aşteptările

  3. Să înţelegi şi să utilizezi gesturile, ochii, tonul vocii şi alte elemente nonverbale

  4. Să combini diferitele instrumente pentru a obţine un nou sistem de comunicare extrem de eficient


  Sharon Sayler are o diplomă MBA, obţinută la George Fox University, este Communications Success Strategist şi cofondatoare a Impression Engineers, o companie pre­miată, specializată în design şi strategie comunicaţională.

  Lucrează ca trainer, consiliază şi oferă servicii de coaching pentru manageri, învăţându-i cum să devină specialişti mai puternici în comunicare şi lideri mai influenţi.

  Ea combină excelenta înţelegere a comunicării cu o carieră prosperă în afaceri. A lucrat ca director de comunicare în cadrul mai multor companii şi a deţinut mai multe afaceri de succes.

  Sharon Sayler se numără printre asociaţii lui Michael Grinder, unul dintre specialiştii de renume în ceea ce priveşte comunicarea nonverbală. A avut un aport deosebit la mai multe cărţi ale acestuia, printre care şi Charisma: The Art of Relationships, publicată în 2004.

  Limbajul corpului tău este cea de-a treia carte scrisă de Sharon. Ea este, de asemenea, autoarea volumelor Beyond Marketing: Building Relationships şi Life’s Short. Live Passionately.