Leadership total

Colecție: Profit

Titlu original: Full Alignment: A Practical Guide to Transforming Your Life Vision into Action

Traducător: Alecsandra Botoşăneanu

Copertă: Griffon and Swans (www.griffon.ro)

Anul apariției: 2010

Număr pagini: 272

Format: 15 × 23.5 cm

ISBN: 978-973-669-973-3

Leadership total

Autor: Anthony Silard

Profit
Stoc epuizat
36,61 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
 • Subtitlu: Ghid practic pentru a-ţi transforma viziunea asupra vieţii în realitate


  ,,Îmi pasă de ceea ce crezi, dar mă interesează şi mai mult să crezi în ceva anume şi să-ţi organizezi acţiunile în funcţie de acest lucru. Acţionând în concordanţă cu propriile valori, vei simţi că viaţa devine coerentă, că are sens. Scopul meu, prin această carte, este să te fac să trăieşti în acord cu propria viziune, deoarece fiecare interacţiune umană din cei peste 15 ani în care i-am ajutat pe oameni să treacă peste probleme m-a învăţat, fără excepţie, că acest tip de organizare reprezintă ingredientul principal — determinând reuşita sau eşecul — în trăirea unei vieţi pline de sens, succes şi fericire.“


  Anthony Silard  ,,Leadership total este cartea care te va ajuta să-ţi depăşeşti îndoielile, emoţiile distructive sau dorinţele nerealiste şi să-ţi canalizezi toate energiile spre atingerea obiectivelor profesionale sau personale. Anthony Silard ne îndrumă paşii pentru a deveni lideri autentici. O lectură obligatorie pentru toţi cei care caută eficacitate maximă.“


  Cary Hatch
  Preşedinte şi CEO
  MDB Communications  ,,O carte esenţială pentru directori generali, manageri de nivel ierarhic mediu, antreprenori, oameni aflaţi în curs de afirmare, persoane cu iniţiativă şi pentru toţi cei care doresc să facă o schimbare în viaţa lor stabilindu-şi şi atingând ţeluri măreţe în plan profesional şi personal.”


  Christine W. Letts
  Decan asociat John F. Kennedy
  School of Government
  Universitatea Harvard


     ANTHONY SILARD este CEO al The Executive Leadership Institute şi preşedinte al The Center for Social Leadership, organizaţii cu sediul în Washington. Are un masterat în politici publice obţinut la Universitatea Harvard, precum şi două distincţii importante acordate de această prestigioasă universitate: Robert F. Kennedy Public Service Award şi Manuel Carballo Memorial Award. Ca o recunoaştere a competenţei sale în domeniul leadershipului, Anthony Silard a fost invitat la summitul prezidenţial pentru viitorul Americii, iar postul public de televiziune PBS a difuzat un documentar de 30 de minute despre viaţa sa.
  Anthony Silard a fost invitat pentru a susţine conferinţe pe tema leadershipului la universităţi de renume mondial, dintre care amintim: Harvard’s JFK School of Government, Georgetown Business School, Stanford Law School sau George Washington University’s Business School. Printre clienţii săi s-au numărat de-a lungul timpului organizaţii precum: GE, Disney, Banca Americii, IBM sau Crucea Roşie Americană.