Jurnalul meu la Palat. O poveste adevărată despre viaţa în culisele Palatului

Colecție: In afara colecțiilor

Titlu original: The Palace Diaries: The True Story of Life Behind the Palace Gates

Anul apariției: 2006

Număr pagini: 0

ISBN: 973-669-280-9

Jurnalul meu la Palat. O poveste adevărată despre viaţa în culisele Palatului

Autor: Sarah Goodall & Nicholas Monson

În stoc
27,94 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00

 • S-a aprins lumina. Clipesc şi-mi dau seama că mă aflu singură în apartamentul privat al lui Charles de la Sandringham. Ultimul lucru de care îmi amintesc este că vedeam un film, aşezată lângă el. Magia acelei clipe! Apoi mi se luminează mintea. Eu — o simplă secretară — trebuie să fi aţipit alături de Frumuseţea Sa pe canapea. Mă simt copleşită de ruşine. Cum de s-a putut întâmplat una ca asta? Dădaca mea interioară — un glas aspru, dar plin de bun-simţ şi pe care-l aud doar eu — îmi răspunde: \"Ai adormit fiindcă ai combinat ginul tonic ultra-ţeapăn oferit de Charles cu oboseala de noaptea trecută, când l-ai solicitat peste măsură pe unul dintre bucătarii regali\".

  Jurnalul meu la Palat este o incursiune, deosebit de agreabilă, în culisele vieţii duse de familia regală britanică, întreprinsă de o tânără care, dusă de val, ajunge să lucreze pentru Prinţul Charles şi rămâne lângă el timp de 12 ani.  Sarah Goodall s-a născut în 1964. Crescută în comitatul Shropshire a studiat topografia la Colegiul Agricol Regal din Cirencester. În 1988 a fost angajată ca \"Lady Referentă\" la Palatul St. James şi în 1999 i s-a decernat Ordinul Victorian de Merit. A părăsit Palatul în decembrie 2000 şi de atunci lucrează ca secretară independentă. Locuieşte în Londra.  Prima carte a lui Nicholas Monson, The Nouveaux Pauvres, a apărut în 1984 şi a fost proclamată de către Sunday Time drept una dintre cărţile anului. A publicat în mai multe ziare centrale, printre care Sunday Telegraph şi Daily Mail. În prezent este preşedintele unei societăţi pe acţiuni şi locuieşte în Londra.  Sarah Goodall a petrecut 12 ani lucrând ca secretară pentru Prinţul Charles, din 1988 până în 2000 — perioadă în care căsătoria acestuia cu Prinţesa de Wales s-a destrămat, stârnind interesul frenetic al presei de toate genurile.
  Experienţele de viaţă pe care autoarea le-a trăit în culisele palatelor regale i-au servit drept sursă de inspiraţie pentru această poveste amuzantă despre viaţa unei tinere naive, predispusă să intre în tot felul de încurcături, ale cărei vise au devenit realitate atunci când i s-a oferit ocazia să lucreze în serviciul moştenitorului tronului.
  Sarah se trezeşte implicată în numeroase situaţii delicate, atât la birou, cât şi în viaţa personală, dar reuşeşte să menţină o relaţie bună cu patronul ei, până în ziua când basmul ajunge, fără veste, la un sfârşit amar — nici măcar o ultimă şi dramatică întrevedere cu Prinţul Charles nu o poate salva de \"securea călăului\".


  Jurnalul meu la Palat oferă cititorului o lectură amuzantă şi captivantă, menită să-l încânte şi, în egală măsură, să-i ţină trează curiozitatea.