Învaţă să învingi. Cancerul de sân se poate vindeca

Colecție: In afara colecțiilor

Copertă: Design: Némethi András Barna, Fotografie: Claudiu C.Popa

Anul apariției: 2006

Număr pagini: 160

Format: 22,5 x 19,5 cm

ISBN: 973-669-276-0

Învaţă să învingi. Cancerul de sân se poate vindeca

Autor: Brînduşa Armanca, Dana Harbuz-Miricioiu

În stoc
14,45 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00

  • Brînduşa Armanca, jurnalistă, conferenţiar universitar, a făcut parte din redacţiile de la Radio Europa liberă, Expres sau Ziua şi a condus studioul regional TVR de la Timişoara. Este autoarea unor cărţi: „Televiziunea regională în România” (2002), „Ghid de comunicare pentru jurnalişti şi purtători de cuvânt” (2002), „Mesajul lui Crypto. Comunicare, cod, metaforă magică în poezia românească modernă” (2005). Filmele de televiziune i-au fost premiate la festivaluri naţionale şi internaţionale, iar activitatea sa a fost recompensată cu Distincţia Culturală a Academiei Române.
    Dana Harbuz-Miricioiu este medic la Clinica de chirurgie plastică şi microchirurgie reconstructivă de la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti. A iniţiat şi a coordonat programul ACORD de despistare precoce a cancerului de sân şi de reconstrucţie mamară postmastectomie. Este preşedinta Fundaţiei Hope for a Life.
    Experienţele împărtăşite din generozitatea a şaptesprezece femei care au pătimit şi au învins au rostul de a îndemna la speranţă, aşa cum pictorialul reprezintă elogiul adus triumfului feminin al vieţii. Gloria acestei victorii se obţine învăţând, pas cu pas, ce este şi cum se combate cancerul de sân.

    Mărturiile din prima parte nu reprezintă o instanţă, nu oferă nici indicaţii medicale asupra cancerului de sân — pe care le oferă ghidul intitulat Paşi pentru viaţă din partea a doua a cărţii — şi nici recomandări sau evaluări privind instituţii sau medici.

    Testimonialul confirmă totodată un adevăr care îşi pierde banalitatea când este privit din unghiul încleştării cu ipoteza morţii: viaţa îşi cere dreptul!