1. Cum cumpar cartile electronice?

2. Cum platesc cartile electronice?

3. Cum se livreaza cartile electronice?

4. Cum instalez Adobe Digital Editions?

5. De ce trebuie sa imi fac un cont Adobe?

6. Cum pot citi cartile electronice cumparate pe mai multe dispozitive?

 


 

1. Cum cumpar cartile electronice?

In pagina produsului dorit, selectati formatul cartii in cadrul sectiunii eBook Format (semnalizat in imaginea de mai jos).

Apoi, apasati pe butonul "adaugati in cos" si mergeti in pagina aferenta cosului de cumparaturi. Apasand pe butonul „finalizare comanda” din cosul de cumparaturi se trece la procedura finala de preluare a datelor dvs. pentru a se finaliza procedura de comanda.

Ajuns in pagina de comanda, completati toate campurile si apasati pe butonul „Finalizeaza comanda” (semnalizat cu verde in imaginea alaturata) pentru a plasa comanda dvs. Dupa plasarea comenzii, veti fi redirectionat la platforma de plata online.

 

2. Cum platesc cartile electronice?

Cartile electronice pot fi platite doar online prin card bancar sau prin OP. Cartile electronice nu pot fi platite ramburs la livrarea coletului, deoarece nu exista un colet de livrat iar livrarea se face in format electronic.

3. Cum se livreaza cartile electronice?

Cartile electronice se livreaza in format electronic pe adresa de email folosita la crearea contului curteaveche.ro. In acest mail veti gasi linkul de download care va va permite sa descarcati cartile dar doar dupa ce a fost validata efectuarea platii. Va rugam sa verificati si in folderul de Spam/Junk pentru a identifica emailul cu linkurile de download.

De asemenea, puteti redescarca si din contul dvs de utilizator cartile comandate. Pentru a realiza acest lucru, este necesar sa va logati in contul dvs. curteaveche.ro folosind meniul din partea superioara a paginii


Dupa autentificare apasati pe butonul „Contul tau” (semnalizat in imaginea de mai jos).

In contul de utilizator, apasati pe butonul „Descarcare ebooks” din partea stanga paginii.

Veti ajunge intr-o pagina unde sunt listate toate cartile electronice pe care le-ati achizitionat, in ordinea plasarii comenzilor.

Ca sa redescarcati una din carti, apasati pe butonul de download din dreptul acelei carti.

 

4. Cum instalez Adobe Digital Editions?

Pentru instructiuni complete privitoare la instalarea Adobe Digital Editions va rugam sa vizitati aceasta pagina. Va recomandam sa instalati versiunea 2.0, aici.

Puteti sa deschideti ebook-ul dumneavoastra si cu Bluefire reader.

 

5. De ce trebuie sa imi fac un cont Adobe?

Toate cartile electronice de pe curteaveche.ro sunt comercializate folosind un sistem de protectie numite Adobe DRM. Acest sistem permite lectura unei carti pe mai multe dispozitive doar daca toate dispozitivele sunt autorizate cu aceleasi date de cont Adobe.

Prin autorizarea cu datele dvs. de cont Adobe dovediti ca toate dispozitivele pe care doriti sa cititi cartea va apartin si astfel copierea cartii este legitima.

Daca nu va faceti un cont Adobe, cartile cumparate vor fi „blocate” pe dispozitivul pe care le-ati descarcat prima oara. Nu vor mai putea fi transferate pe alte dispozitive, iar in cazul in care va schimbati dispozitivul sau reinstalati sistemul de operare nu vor putea fi redescarcate.

De aceea, este FOARTE IMPORTANT sa va creati un cont Adobe si sa va autorizati dispozitivul cu acest cont INAINTE sa descarcati cartile electronice cumparate.

 

6. Cum pot citi cartile electronice cumparate pe mai multe dispozitive?

Pentru a citi cartile electronice cumparate pe mai multe dispozitive, este nececesar ca:

  1. Dispozitivul pe care descarcati prima oara cartea trebuie sa fie autorizat cu datele dvs. de cont Adobe.
  2. Toate celelalte dispozitive pe care doriti sa transferati cartea trebuie sa fie autorizate cu aceleasi date de cont Adobe folosite la prima descarcare a volumului.

Daca ati descarcat cartea pe un dispozitiv neautorizat cartea va fi blocata pe acel dispozitiv. Daca autorizati dispozitivul la un moment ulterior, cartea nu va mai putea fi citita (deoarece codul de identificare al dispozitivului a fost inlocuit acum de codul de identificare al contului dvs. Adobe, iar cartea era blocata spre folosinta pentru acel cod de identificare al dispozitivului). In aceasta situatie trebuie sa ne contactati pentru a va genera o noua licenta pentru acel volum.

 

7. Cum instalez Adobe Digital Editions pe Linux?

Din pacate Adobe Digital Editions nu are o versiune care sa ruleze nativ pe Linux. Pentru a citi cartile protejate cu Adobe DRM puteti folosi una din aceste 2 optiuni:

  1. puteti rula Windows intr-o masina virtuala
  2. puteti instala Adobe Digital Editions prin WINE. Gasiti instructiuni de instalare (in limba engleza) la aceasta adresa.

Sursa text: www.elefant.ro