Îngeraşii noştri

Colecție: Familia la Curtea Veche

Titlu original: Little Angels - The essential guide to transforming your family life and having more fun with your children

Traducător: Alexandra Popescu

Copertă: Griffon and Swans Productions (www.griffon.ro)

Anul apariției: 2008

Număr pagini: 208

Format: 13×20 cm

ISBN: 978-973-669-535-3

Îngeraşii noştri

Ghidul esenţial pentru a-ţi transforma viaţa de familie şi de a te simţi mai bine alături de copiii tăi

Autor: Dr. Tanya Byron & Sacha Baveystock

Familia la Curtea Veche
Stoc epuizat
19,27 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
  • Cu siguranţă, mulţi părinţi au simţit, la un moment dat, că nu mai pot face faţă problemelor cu care se confruntă în relaţia cu copiii lor. Au acuzat copilul ori s-au acuzat pe ei înşişi. S-au simţit nesiguri, lipsiţi de încredere, frustraţi de neputinţa de a îmbunătăţi comportamentul odraslelor lor.


    Pentru a le veni în ajutor, medicul Tanya Byron şi producătorul BBC Sacha Baveystock au realizat un serial de televiziune – Little Angels – în cadrul căruia mai multe familii au avut curajul şi onestitatea de a se lăsa filmate în căminul lor, pentru o perioadă de cel puţin două săptămâni, în dorinţa de a identifica adevărata problemă a copiilor lor.


    Cartea dezvoltă concluziile desprinse din acest program cu privire la diferite situaţii ce pot deveni conflictuale – certuri, sfidare, probleme cu somnul, copii neascultători, probleme cu mâncarea, comportamentul la oliţă, probleme emoţionale. Prin exemple şi sfaturi, ea este un sprijin pentru părinţi, îndrumându-i cum să transforme un copil problemă într-un ,,îngeraş”.


    Pentru că toţi ne naştem, creştem, ne îndrăgostim, ne căsătorim, iubim, înşelăm, facem copii, divorţăm, plângem, uităm şi iertăm. Pentru că suntem singuri sau împreună, pentru că suntem părinţi sau copii, pentru că ne pasă de cine suntem, de cei din jur, şi mai ales pentru că  fiecare  dintre noi are o familie pe care o iubeşte şi vrea să o protejeze.


    O colecţie intimă de sfaturi, probleme şi soluţii pentru fiecare membru al familiei; o familie cu adevărat fericită.