Lucian Croitoru

Comparare produse (0)
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Lucian Croitoru

Despre economie, cu și fără formule

75,00 lei

Fără TVA: 71,43 lei

Deși pare întotdeauna la îndemână, înţelepciunea din proverbe și zicători are un mare dușman în conjuncturile imediate. Contrar așteptărilor, în momentele de răscruce, cum este și criza economică actuală, oamenii nu apelează la înţelepciune. În timpul crizelor este multă confuzie și incertitudine, i..

Lucian Croitoru

Monetary Policy

38,54 lei

Fără TVA: 36,70 lei

Lucian Croitoru conducts in-depth syntheses depicting Romania’s path across time, during these hectic years marked by successive sweeping changes. At the same time, the author makes point-by-point analyses as well, which reveal a sophisticated economics thinker. A remarkable paper on monetary policy..

Lucian Croitoru

Sfârşitul reglementării şi ultimul reglementat...

28,90 lei

Fără TVA: 27,52 lei

Lucian Croitoru s-a născut în 1957, la Otopeni. A absolvit în 1982 cursurile Facultăţii de Planificare şi Cibernetică Economică din cadrul ASE, iar în 1995 a devenit doctor în economie. A urmat o serie de cursuri în străinătate, la Economics Institute at Boulder – Colorado (1993), Centre for Central..

Lucian Croitoru

Politica monetară: Ipostaze neconvenţionale

28,90 lei

Fără TVA: 27,52 lei

Lucian Croitoru nu numai că realizează sinteze cuprinzătoare ce redau trecerea României prin timp — în aceşti ani tumultuoşi, de succesive schimbări radicale […] — dar el face şi analize punctuale cu anvergura unui gânditor în domeniul economiei. O lucrare de referinţă în politica monetară […] p..

Lucian Croitoru

Jaful vs. „Dreptul de a nu minţi“

8,67 lei

Fără TVA: 8,26 lei

Strălucitul eseu Jaful vs. „Dreptul de a nu minţi“ este o palmă pe obrazul „democraturii“ (amestec malign al democraţiei cu dictatura, după Laurent Joffrin), visată de unii şi pe meleagurile dâmboviţene. George Virgil Stoenescu Semnele apărute în iulie 2012, referitor la deteriorarea libertă­ţi..

Lucian Croitoru

În apărarea pieţelor

38,54 lei

Fără TVA: 36,70 lei

O carte matură, alertă, scrisă cu pasiune, claritate şi competenţă. Sunt invocate principii şi oferite soluţii solide la provocările actuale. Citiţi-o! MUGUR ISĂRESCU Guvernatorul BNR Apărută la momentul potrivit, cartea, scrisă de fostul meu coleg şi consilier, conţine argumente-cheie despre..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)