Dr. Mihaela Bilic

Comparare produse (0)
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)

Dr. Mihaela Bilic

Ronțăieli (ne)vinovate

35,00 lei

Fără TVA: 33,33 lei

Absolventă a Facultăţii de Medicină de la Bucureşti, dr. Mihaela Bilic este de peste 15 ani medicul nutriţionist care vrea să aducă din nou bucuria şi plăcerea pe mesele românilor. Autoarea unor cărţi de succes, vândute în mii de exemplare (Silueta dincolo de mituri, Trăiesc, deci mă abţin, Sănătate..

Dr. Mihaela Bilic

Am mâncat. O fi păcat?

44,01 lei

Fără TVA: 41,91 lei

Absolventă a Facultăţii de Medicină de la Bucureşti, dr. Mihaela Bilic este de mai bine de 20 de ani medicul nutriţionist care vrea să aducă din nou bucuria şi plăcerea pe mesele românilor. Autoare a unor cărţi de succes, vândute în mii de exemplare, promotoare a multor campanii de educaţie nutriţio..

Dr. Mihaela Bilic

Sănătatea are gust

80,00 lei

Fără TVA: 76,19 lei

Volumul „Sănătatea are gust” este un ghid complex al nutriției sănătoase, cuprins în 640 de pagini, structurat în 55 de capitole independente, uşor de parcurs cu sfaturi de nutriție pentru toți membrii familiei, de la mic la mare, pentru toate gusturile și pentru toate nevoile.Dincolo de capitolele ..

Pachet Dr. Mihaela Bilic
-20%

Dr. Mihaela Bilic

Pachet Dr. Mihaela Bilic

41,60 lei

52,00 lei

Fără TVA: 39,62 lei

Pachetul contine: Tocanita pentru suflet si Supa de incalzit inima..

Pachet complet Dr. Mihaela Bilic
-20%

Dr. Mihaela Bilic

Pachet complet Dr. Mihaela Bilic

174,71 lei

218,39 lei

Fără TVA: 166,39 lei

Pachetul contine: Tocăniță pentru suflet, Sănătatea are gust. Ghid pentru slăbit, Supa de incalzit inima, Sănătatea are gust   si Abc de nutritie. ..

Dr. Mihaela Bilic

Supă de încălzit inima

26,00 lei

Fără TVA: 24,76 lei

Absolventă a Facultăţii de Medicină de la Bucureşti, dr. Mihaela Bilic este de 15 ani medicul nutriţionist care vrea să aducă din nou bucuria şi plăcerea pe mesele românilor. Autoarea unor cărţi de succes, vândute în mii de exemplare (Silueta dincolo de mituri, Trăiesc, deci mă abţin, Sănătatea are ..

Pachet Marian Godina & dr. Mihaela Bilic
-20%

Dr. Mihaela Bilic

Pachet Marian Godina & dr. Mihaela Bilic

63,20 lei

79,00 lei

Fără TVA: 60,19 lei

Pachetul conține:http://www.curteaveche.ro/carti/promotii/in-misiune-cu-marian.htmlhttp://www.curteaveche.ro/carti/noi-aparitii/abc-de-nutritie-dr-mihaela-bilic.htmlDouă titluri pe care cei mici le pot citi cu ușurință în această vacanță!“ABC de nutriție” scrisă de medicul Mihaela Bilic este prima c..

Dr. Mihaela Bilic

ABC de nutriție

44,00 lei

Fără TVA: 41,90 lei

Prima carte pentru copii scrisă de un medic nutriţionist ABECEDAR DE NUTRIŢIE PENTRU OAMENI MICI ŞI MARI Colţul bucătarului • Detectivii de etichete  Hocus-pocus cu mâncarea • Meserii pe energii  Tu de ce mănânci? • Farfuria ideală  Şcoala Gustului • Dicţionar culinar Rafinat sau integral • Tot zahă..

Dr. Mihaela Bilic

Tocăniță pentru suflet

26,00 lei

Fără TVA: 24,76 lei

Cartea “Tocăniţă pentru suflet” semnată de dr. Mihaela Bilic, cel mai apreciat medic nutriţionist din România, este un amestec delicios de sfaturi şi mici secrete de nutriţie şi gastronomie menit să aducă o perspectivă complexă asupra aspectelor pe care le ocupă mâncarea în viața noastră. Volumul re..

Dr. Mihaela Bilic

Sănătatea are gust. Ghid pentru slăbit

42,39 lei

Fără TVA: 40,37 lei

Sănătatea are gust …e acum mai ușor de citit, mai accesibilă, mai prietenoasă. Din cartea mare și complexă pe care o știți, au rezultat trei ghiduri: pentru slăbit, pentru familie și pentru oameni activi. Acestea conțin, pe lângă informațiile deja existente, capitole noi și sfaturi practice care să ..

Dr. Mihaela Bilic

Trăiesc, deci mă abţin. Ediţia a II-a

33,72 lei

Fără TVA: 32,11 lei

Îmi place să mănânc. Orice, oricât, oricând. Recunosc, fără falsă ipocrizie, că aş renunţa la tone de piept de pui la grătar pentru un triunghi delicios de brânză împuţită, că nu există deliciu mai mare decât o bucată crocantă de coajă de pâine cu unt şi sare, iar garnitura ideală pentru orice t..

Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)