Adina Rosetti

Comparare produse (0)
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)

Adina Rosetti

Aiurea-n tramvai

52,00 lei

Fără TVA: 49,52 lei

Anton se ceartă tot timpul cu sora lui mai mare şi foloseşte cuvinte... nepotrivite. Asta până ajunge într-o lume a vorbelor cu adevărat anapoda, unde tot ce se spune îşi pierde sensul obişnuit, generând o realitate bramburită în care se întâmplă tot soiul de ciudăţenii. Oamenii îndeasă mâţele-n sac..

Adina Rosetti

Cartea curajului

35,00 lei

Fără TVA: 33,33 lei

Vârstă recomandată 6-10 ani. Nu trebuie să fii supererou ca să fii curajos! Cartea curajului este dedicată copiilor care vor să descopere dovezile de adevărat curaj în lucrurile mărunte. Oricine trebuie și poate fi curajos, chiar și atunci când e nevoie să suporte o simplă injecție, să-și ajute un p..

Pachet Adina Rosetti pentru copii
-25%

Adina Rosetti

Pachet Adina Rosetti pentru copii

71,25 lei

95,00 lei

Fără TVA: 67,86 lei

Pachetul contine titlurile Domnişoara Poimâine şi joaca de-a Timpul si De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?..

Adina Rosetti

De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?

45,00 lei

Fără TVA: 42,86 lei

Vârstă recomandată 6-10 ani. Copiii pun întrebări trăznite, aşa că ne-am gândit să răspundem la ele cât mai amuzant şi plin de imaginaţie. Am luat personaje din basmele clasice româneşti (şi nu numai) şi le-am adus în contemporan, în lumea în care trăiesc copiii de astăzi. Sunt 11 povestioare, în pr..

Pachet Adina Rosetti
-25%

Adina Rosetti

Pachet Adina Rosetti

85,12 lei

113,50 lei

Fără TVA: 81,07 lei

Pachetul conţine titlurile: De zece ori pe buze,  Domnişoara Poimâine şi joaca de-a Timpul. si Cartea curajului.ADINA ROSETII s-a născut în anul 1979, la Brăila. A absolvit în 2001 o facultate economică la Universitatea Româno-Americană, apoi un curs postuniversitar de jurnalism la Universitate..

Adina Rosetti

De zece ori pe buze

27,94 lei

Fără TVA: 26,61 lei

După ce a arătat cu prima ei carte – Deadline, un roman splendid –, că este un talent original şi redutabil, Adina Rosetti schimbă genul şi atacă nu doar proza scurtă, ci şi cel mai dificil subiect: copiii. Care se plimbă prin toate cele opt povestiri ale volumului de faţă, în patru fiind chiar nara..

Adina Rosetti

Deadline - Ediţia a II-a

24,09 lei

Fără TVA: 22,94 lei

Romanul de debut al tinerei scriitoare Adina Rosetti  este cel al unui autor pe deplin format şi anunţă o nouă voce, originală şi puternică, în peisajul literar nu numai românesc. Pornind de la două cazuri reale (al unei fete care-a murit din cauza surmenajului şi al unui homeless care se dovedeşte ..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)