Petru Popescu

Comparare produse (0)
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Petru Popescu

Dulce ca mierea e glonţul patriei

13,39 lei

Fără TVA: 12,75 lei

Era în 1971. Făceam armata, departe de casă, la o unitate militară (a cărei amplasare n-o divulg, întrucât constituie un secret militar!). Îmbrăcat într-o uniformă de culoare kaki, încheiată până sub bărbie, cu caschetă pe cap şi cu bocanci rigizi în picioare, participam la marşuri grele şi la istov..

Fata din  Nazaret
-58%

Petru Popescu

Fata din Nazaret

10,00 lei

24,09 lei

Fără TVA: 9,52 lei

În surprinzătorul roman al lui Petru Popescu, dăm peste Maria din Nazaret în carne şi oase, care îşi spune povestea cu vorbele unei adolescente autentice. Ne cuprind fiori când ne întâlnim faţă în faţă cu această enigmatică icoană religioasă, când ne împărtăşim din puterea, simplitatea, onestitatea,..

Petru Popescu

Prins

13,39 lei

Fără TVA: 12,75 lei

Povestea de dragoste, de o mare frumuseţe luminos-tragică, putând fi considerată un Love story al literaturii române, rămâne doar o componentă a romanului. La fel de frumoasă şi poate chiar mai impresionantă este povestea prieteniei inginerului cu Bibi. Din acest punct de vedere, romanul Prins poate..

Supleantul
-48%

Petru Popescu

Supleantul

10,00 lei

19,27 lei

Fără TVA: 9,52 lei

Drama romantică a unui tânăr scriitor confruntat cu tentaţia puterii şi cu atenţia fiicei dictatorului. Oare aventura lor erotică va deveni dragoste adevărată? Ce va alege eroul? Compromisul sau libertatea? Un roman palpitant, bazat pe fapte reale, o mărturisire candidă, o superproză modernă pe ai c..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)