Adrian Chivu

Comparare produse (0)
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Adrian Chivu

Obraji albaştri, pleoape verzi şi buze mov

19,27 lei

Fără TVA: 18,35 lei

După promiţătorul debut cu romanul Caiet de desen, carte premiată şi în curs de apariţie în traducere italiană, ca şi după alte două romane, Benzi desenate şi Exit, Adrian Chivu revine cu Obraji albaştri, pleoape verzi şi buze mov, ce înfăţişează universul erotic ambiguu al unei liceence care trăieş..

Adrian Chivu

Benzi desenate

17,34 lei

Fără TVA: 16,51 lei

Pe o pânză futurist-onirică, un univers de graniţă, cu femei ce se sparg în cioburi de tristeţe, bărbaţi obsedaţi sexual până la canibalism, rebuturi umanoide vânate de poliţişti, şefi infantili ce scâncesc perpetuu în decolteul secretarei şi fetiţe violente cu cheiţe care le pun în mişcare. Roman..

Adrian Chivu

Exit

19,27 lei

Fără TVA: 18,35 lei

Al doilea roman al lui Adrian Chivu este un adevărat basm postmodern, în care noua Cenuşăreasă e prostituată într-un WC public dezafectat, iar prinţul salvator, un mic extraterestru dedat la juisarea contra cost. O carte originală şi cuceritoare.   „Ceea ce numim anormalitate se naşte datorită înc..

Adrian Chivu

Caiet de desen

19,27 lei

Fără TVA: 18,35 lei

„Când le descoperi sensul, cuvintele devin de neînţeles”: această sentinţă a eroului romanului Caiet de desen, un adolescent considerat retardat, ar putea fi cheia pentru a pătrunde în universul acestei scriituri extrem de personale, unde, într-un spaţiu închis, apartamentul unui bloc, legăturil..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)