Péter Esterházy

Comparare produse (0)
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)

Péter Esterházy

Fancsiko și Pinta

26,97 lei

Fără TVA: 25,69 lei

PÉTER ESTERHÁZY (născut în 1950, la Budapesta, într-una dintre cele mai vechi şi renumite familii aristocratice din Ungaria) este, probabil, scriitorul maghiar cel mai cunoscut în momentul de faţă, una dintre vocile şi conştiinţele literare definitorii pentru problematica spaţiului central şi est-eu..

Péter Esterházy

Nicio artă

23,12 lei

Fără TVA: 22,02 lei

„TOATE ACESTEA LE VOI DESCRIE, CÂNDVA, ŞI MAI EXACT.“ Propoziţia din finalul volumului Verbele auxiliare ale inimii fusese o promisiune, o ameninţare sau un citat? În 1985, când a apărut această carte concepută ca un ferpar, ultima propoziţie părea mai degrabă o manifestare a atitudinii autorului. D..

Péter Esterházy

Rubens şi femeile neeuclidiene

19,27 lei

Fără TVA: 18,35 lei

Péter Esterházy (născut în 1950, la Budapesta, într-una dintre cele mai vechi şi renumite familii aristocratice maghiare) este, probabil, scriitorul maghiar cel mai cunoscut şi apreciat pe plan internaţional în momentul de faţă, una dintre vocile şi conştiinţele literare definitorii pentru problemat..

Péter Esterházy

Ediţie revăzută

36,60 lei

Fără TVA: 34,86 lei

Péter Esterházy (născut în 1950, la Budapesta, într-una dintre cele mai vechi şi renumite familii aristocratice maghiare) este, probabil, scriitorul ungur cel mai cunoscut şi apreciat pe plan internaţional în momentul de faţă, una dintre vocile şi conştiinţele literare definitorii pentru problematic..

Péter Esterházy

O femeie

21,19 lei

Fără TVA: 20,18 lei

Péter Esterházy (născut în 1950 la Budapesta, într-una dintre cele mai celebre şi vechi familii aristocratice maghiare) este, probabil, scriitorul ungur cel mai cunoscut şi apreciat pe plan internaţional în momentul de faţă, una dintre vocile şi conştiinţele literare definitorii pentru problematica ..

Péter Esterházy

Harmonia Caelestis

41,42 lei

Fără TVA: 39,45 lei

Harmonia cælestis, Cartea lui Hrabal, Puţină curvăsărie ma­ghiară, Nicio artă etc.    „Harmonia cælestis este un impresionant poem epic, dominat de figura Tatălui. Un Tată multiplicat însă în mii de ipostaze, căci nu doar tatăl autorului este evocat aici, ci toţi bărbaţii vechii famili..

Péter Esterházy

Verbele auxiliare ale inimii - introducere în bel...

17,34 lei

Fără TVA: 16,51 lei

Omul este o făptură în criză veşnică (şi nu doar în criză efemeră, aşa cum eronat se crede) şi de aceea, adesea, cărţile îi sunt ca apa şi aerul. Întrucât cărţile sublimează, măcar parţial, criza. A se înţelege prin criză stări precum: singurătate, spaimă de moarte, disperare şi groază, scârbă exist..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)