John Fuhrman

Comparare produse (0)
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

John Fuhrman

Drumul spre leadership

23,12 lei

Fără TVA: 22,02 lei

Leadership — cea mai bună cale de a progresa în viaţă Prin această carte, vă veţi descoperi şi cizela noi abilităţi de conducere, fie că sunteţi lideri experimentaţi, fie că abia aţi ajuns în această postură sau încă nu aţi devenit lideri. Cei mai mulţi dintre noi dispun de câteva calităţi spec..

John Fuhrman

Da! Cum vă pregăteşte un „nu“ pentru acel ...

23,12 lei

Fără TVA: 22,02 lei

DRUMUL CĂTRE „DA” ÎNCEPE CÂND TU ÎNSUŢI SPUI „DA”!   Pornind de la principiul foarte cunoscut care spune că „nu poţi ajunge mare, dacă n-ai fost mai întâi mic“, John Fuhrman susţine un punct de vedere extrem de clar: nu poţi atinge succesul, dacă n-ai cunoscut mai întâi eşecul. Nu că ar fi vreo p..

John Fuhrman

Bani online

17,34 lei

Fără TVA: 16,51 lei

V-ar plăcea să folosiţi puterea internetului pentru a vă îndeplini visele?Aveţi această posibilitate incredibilă. Ea oferă oricui şansa de a-şi crea o viaţă mai bună — indiferent de mediul din care provine, de educaţia sau experienţa sa.Atunci când a apărut această oportunitate, nu existau prea mult..

John Fuhrman

Trăieşte cum iţi doreşti! Cum să creaţi bun...

17,34 lei

Fără TVA: 16,51 lei

John Fuhrman ne pune la dispoziţie o vastă experienţă în dez-voltarea afacerilor şi creşterea vânzărilor, îndemnându-ne să ne înfrângem teama de necunoscut şi să pornim cu încredere pe calea succesului.Pentru că visul de a avea tot ce îţi doreşti nu mai este pentru nimeni imaginea incertă a unui vii..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)