Andrei Kurkov

Comparare produse (0)
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Andrei Kurkov

Prieten drag, tovarăş al răposatului

17,34 lei

Fără TVA: 16,51 lei

Dezamăgit de rutina unei vieţi fără aspiraţii în Kievul postsovietic (dar şi fără un loc de muncă şi cu povara unei căsnicii ratate), Tolia hotărăşte că cel mai bine ar fi să moară. Nu are însă vocaţie de sinucigaş şi vrea ca „ieşirea din scenă“ să nu se petreacă oricum, căci măcar acest ultim g..

Andrei Kurkov

Ultima iubire a preşedintelui

27,94 lei

Fără TVA: 26,61 lei

Ultima iubire a preşedintelui este o carte a conjuncturilor, a nepotrivirilor, în care eroul, un personaj deloc deosebit, se transformă în special prin modelarea, manipularea celor din jur. Personajul încearcă să trăiască oarecum în afara istoriei, într-un prezent al său şi al relaţiilor interperson..

Andrei Kurkov

Legea melcului

33,72 lei

Fără TVA: 32,11 lei

Născut la Sankt Petersburg în 1961 şi trăind în prezent la Kiev şi Londra, Andrei Kurkov este unul dintre numele majore apărute în ultimul deceniu din spaţiul postsovietic şi impuse plenar pe arena literelor europene. Absolvent al Institutului de Limbi Străine din Kiev şi vorbitor a unsprezece l..

Andrei Kurkov

Moartea pinguinului

23,12 lei

Fără TVA: 22,02 lei

O satirã acidã — despre mafia postcomunistã şi mass-media, politicã şi pinguini — în tradiţia unuia dintre marii maeştrii ai literaturii secolului XX, Mihail Bulgakov.Viktor Zolotariov, un scriitoraş dezabuzat, iubitor al genului scurt, îşi împarte existenţa anostã şi apartamentul sordid dintr-u..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)