Vladimir Sorokin

Comparare produse (0)
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Vladimir Sorokin

Viscolul

23,12 lei

Fără TVA: 22,02 lei

Cetăţeanul trăieşte în fiecare dintre noi. În epoca lui Brejnev, Andropov, Gorbaciov şi Elţîn am încercat încontinuu să suprim cetăţeanul responsabil din mine. Îmi spuneam că sunt artist, la urma urmei. Ca povestitor, am fost influenţat de undergroundul moscovit, unde nu era neobişnuit să fii ap..

Vladimir Sorokin

Kremlinul de zahăr

19,27 lei

Fără TVA: 18,35 lei

Ziua opricinicului, Sorokin mărturisea într-un interviu acordat revistei germane Kremlinul de zahăr nu face excepţie de la programul lui Sorokin, o distopie din care nu lipsesc nici satira, nici parodicul şi nici disponibilitatea nestăpânită a autorului pentru experiment stilistic şi creativitate la..

Vladimir Sorokin

Ziua opricinicului

21,19 lei

Fără TVA: 20,18 lei

Rusia anului 2027. Problema renaşterii Rusiei este din nou pusă pe tapet. Monarhia a preluat frâiele puterii şi a declarat oficial că principiile sale călăuzitoare sunt autodeterminarea, ortodoxia şi tradiţia. Paşapoartele au fost deja de multă vreme arse în Piaţa Roşie şi toţi diplomaţii străin..

Vladimir Sorokin

Gheaţa

23,12 lei

Fără TVA: 22,02 lei

Gheaţa este primul meu roman în care conţinutul conteazã în cel mai înalt grad şi nu forma. El reprezintã o reacţie la dezamãgirea creatã de intelectualismul modern. Civilizaţia se nãruie, oamenii se simt pierduţi şi — începând cu hrana şi sfârşind cu iubirea — devin biete produse ale tehnologiei. A..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)