Dumitru Radu Popa

Comparare produse (0)
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Dumitru Radu Popa

Sfinţi, vânturi şi alte întâmplări

21,19 lei

Fără TVA: 20,18 lei

DUMITRU RADU POPA s-a născut la Bucureşti, la 26 octombrie 1949. Tatăl, Grigore Gr. Popa, medic şi fin intelectual, este fiul celebrului anatomist şi literat Gr. T. Popa. Mama, Maria-Magdalena (născută Levandowski), a fost medic, pianistă de concert, scriitoare originală şi traducătoare din Rilk..

Dumitru Radu Popa

Închide ochii! Povestea seminţei

14,45 lei

Fără TVA: 13,76 lei

Desenele de pe copertă şi ilustraţiile din volum de Sasha Meret. Mica sămânţă a unei flori îi duce pe copii într-o călătorie prin lumea plantelor şi animalelor, care are drept finalitate aflarea unui adevăr uman de necontestat: aflăm cine suntem prin contact cu familia şi prietenii noştri...

Dumitru Radu Popa

Lady V. Proze româno-americane

19,27 lei

Fără TVA: 18,35 lei

\"Dumitru Radu Popa are în scris o oralitate elaborată, ca Ion Creangă. El nu este, deci, pur şi simplu un caragialian. Seamănă, de altfel, şi cu alţi scriitori români (inclusiv cu ceremoniosul Al. Odobescu), dar cel mai mult seamănă cu sine însuşi: un autor care îşi aminteşte, când scrie, întreaga ..

Dumitru Radu Popa

Skenzemon!

23,12 lei

Fără TVA: 22,02 lei

De timpuriu, cu zâmbet iute şi ironie heruvimicã, Dumitru Radu Popa a ţinut întredeschisã uşa dintre Caragiale şi Kafka. Vãzuţi pe dinãuntru cu ochi de linx, anii \'80, în care au apãrut aceste proze, mãsurau viaţa ca pe un caz ciudat de supravieţuire: nu era neobişnuit sã te simţi a fi umbra propri..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)