Carlos Fuentes

Comparare produse (0)
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Carlos Fuentes

Voinţa şi norocul

26,97 lei

Fără TVA: 25,69 lei

Pe o plajă a Pacificului, capul retezat al lui Iosua Nadal spune povestea prieteniei cu un personaj misterios numit Ierihon; relaţia lor începe în adolescenţă şi scopul lor comun este acela de a nu aparţine „marii mase“, gri, anonime. Ambii îşi doresc cu disperare să fie „altfel“, unul însă îşi p..

Carlos Fuentes

Toate familiile fericite

24,09 lei

Fără TVA: 22,94 lei

Fuentes vă invită la o plimbare pe corso-ul mexican, însă nu în hainele de duminică, nici cu guarzi care să privească îngăduitori de pe margine la familiile fericite: copiii familiei Pagán, care nu ştiu ce să facă din vieţile lor de adulţi; preotul care se ascunde împreună cu „nepoata“ lui într-un c..

Carlos Fuentes

Crezul meu

21,19 lei

Fără TVA: 20,18 lei

Memorii? Autobiografie? Jurnal? Confesiune? Ce este acest Crezul meu pe care ni-l propune Carlos Fuentes la vârsta bilanţurilor? Un cocteil din toate acestea şi totuşi altceva. Fãrã doar şi poate, patronul literelor mexicane ne aruncã o provocare sub forma unui „abecedar\" intim al gândurilor, medit..

Carlos Fuentes

Jilţul vulturului

21,19 lei

Fără TVA: 20,18 lei

Mexicul votează împotriva Statelor Unite în Consiliul de Securitate al Statelor Unite. Washington-ul, iritat, trece la represalii şi, folosindu-se de controlul pe care-l deţine asupra sateliţilor de comunicaţii, îi întrerupe irevocabil toate reţelele de comunicaţie. Mexicanii se pomenesc peste noapt..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)