Eckhart Tolle

Comparare produse (0)
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)

Eckhart Tolle

Cum să ajungi la pacea interioară (AUDIOBOOK)

35,00 lei

Fără TVA: 33,33 lei

În lectura lui Bogdan Șerban.Atunci când asculți pe cineva, descoperi mesaje profunde în spatele cuvintelor rostite. Un spațiu al vig-ilenței tihnite irupe exact acolo unde, înainte, era doar zgomotul gândurilor. Te regăsești în ceea ce Eckhart Tolle numește „starea de prezență“ – și aceasta poate d..

Eckhart Tolle

Liniştea vorbeşte. Ediţia a II-a revizuită

25,00 lei

Fără TVA: 23,81 lei

„Aceasta nu este o carte pe care s-o citeşti din scoarţă în scoarţă şi apoi s-o uiţi în bibliotecă. Trăieşte cu ea, răsfoieşte-o frecvent şi, cel mai important, las-o deoparte la fel de frecvent, altfel spus, petrece mai mult timp ţinând-o în mână decât citind-o. Mulţi cititori vor simţi impulsul fi..

Eckhart Tolle

Taina puterii prezentului (audiobook)

35,00 lei

Fără TVA: 33,33 lei

„Cine sunt eu?“ este o întrebare esențială. De multe ori, răspunsurile pe care ni le oferim sunt formulate pe baza interpretărilor asupra trecutului ori pornind de la ceea ce cred alții că suntem sau ar trebui să fim. Ne identificăm altfel cu ficțiuni proprii sau cu ale altora. Ficțiunea Sinelui e, ..

Pachet Liniște interioară
-35%

Eckhart Tolle

Pachet Liniște interioară

68,90 lei

106,00 lei

Fără TVA: 65,62 lei

Pachetul contine titlurile: Parenting Constient , Un Pamant Nou. Ed A Iii A si Liniște Sufletească..

Eckhart Tolle

Puterea prezentului. Ghid practic. Ediţia a III-a

23,00 lei

Fără TVA: 21,90 lei

Considerat unul dintre cei mai originali maeştri spirituali ai zilelor noastre, Eckhart Tolle ne poartă paşii pe calea eliberării de suferinţă şi pe cea a dobândirii păcii lăuntrice. La 29 de ani, a reuşit să depăşească o depresie profundă, devenind astfel preocupat de beneficiile experienţelor spir..

Pachet Eckhart Tolle - Puterea prezentului
-20%

Eckhart Tolle

Pachet Eckhart Tolle - Puterea prezentului

49,60 lei

62,00 lei

Fără TVA: 47,24 lei

Pachetul conține: Puterea prezentului. Ediția a VI-a si Puterea prezentului (AUDIOBOOK)...

Eckhart Tolle

Puterea prezentului (AUDIOBOOK)

30,00 lei

Fără TVA: 28,57 lei

În lectura lui Bogdan Șerban.Eckhart Tolle nu a aderat la nicio tradiție și la nicio religie, dar nici nu a respins vreuna. Învățăturile sale transmit un mesaj simplu și în același timp profund, cu claritatea și simplitatea vechilor maeștri spirituali, și anume că există o cale către eliberarea de s..

Eckhart Tolle

Puterea prezentului. Ediția a VI-a

32,00 lei

Fără TVA: 30,48 lei

„Puterea prezentului cuprinde un sistem de convingeri conform căruia este benefic să trăim ancoraţi în prezent. Filozofia cărţii pledează pentru debarasarea de «corpul-durere», o forţă distructivă pe care o exercită mintea şi egoul asupra corpului. Lucrarea este un bestseller tradus în 33 de limbi ..

Pachet Eckhart Tolle               ...
-20%

Eckhart Tolle

Pachet Eckhart Tolle ...

106,58 lei

133,23 lei

Fără TVA: 101,51 lei

Pachetul contine titlurile: Liniştea vorbeşte, Puterea prezentului. Ediția a VI-a, Puterea prezentului. Ghid practic - Ediţia a III-a , Centrul calmului si Un pământ nou - Trezirea conştiinţei umane.Într-o lume tot mai însetată de cunoaştere spirituală, într-un secol în care căutarea de sine a îmbră..

Eckhart Tolle

Un pământ nou - Trezirea conştiinţei umane - E...

35,00 lei

Fără TVA: 33,33 lei

Într-o lume tot mai însetată de cunoaştere spirituală, într-un secol în care căutarea de sine a îmbrăcat forme absolut inedite, iar barierele dintre religii par a începe să cadă datorită înţelegerii faptului că acelaşi unic adevăr le-a fundamentat pe toate, îndrumătorii spirituali sunt cu atât mai n..

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)