Vladimir Tismăneanu

Comparare produse (0)
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Vladimir Tismăneanu

Anatomia resentimentului

19,27 lei

Fără TVA: 18,35 lei

Ilustraţia copertei: Devis Grebu „Trista, chinuita agonie a resentimentarului este, de fapt, neputinţa de a accede la tărâmul binecuvântat al iertării.  O iertare care se întemeiază pe căinţa celui care a comis păcatul.  Să trăieşti de-a pururi pentru a te răzbuna, pentru a-ţi lua revanşa, ..

Vladimir Tismăneanu

Irepetabilul trecut - Ediţia a II-a revăzută

21,19 lei

Fără TVA: 20,18 lei

Ediţia a II-a revăzută, cu o postfaţă de Bogdan Cristian Iacob „Liberalismul modern, cu al său respect pentru proprietatea privată şi pentru drepturile individului, este fundamentul, cimentul integrator al unei societăţi deschise. A reclădi politicul într-o direcţie europeană, a accepta sincroniz..

Vladimir Tismăneanu

Arheologia terorii. Ediţia a III-a revăzută şi...

26,97 lei

Fără TVA: 25,69 lei

Ediţia a III-a revăzută şi adăugită, cu o postfaţă de Cristian Vasile „Nu ştiu dacă procesul comunismului, adică judecarea celor care, în numele ideologiei comuniste, i-au terorizat pe români, va avea loc vreodată. Cartea lui Vladimir Tismăneanu nu e un rechizitoriu juridic, ea se constituie tot..

Vladimir Tismăneanu

Refuzul de a uita. Articole şi comentarii politic...

27,94 lei

Fără TVA: 26,61 lei

„A ierta nu înseamnă a uita, dar a uita este de neiertat.“ Vladimir Tismăneanu ...Căci mie, personal, mi s-a întâmplat rareori să-ntâlnesc un om de calitatea lui Volodea. De ingenuitatea şi dezinteresarea lui. De bunătatea şi naivitatea lui, de care au profitat şi profită atâţia. (...) Volodea, a..

Vladimir Tismăneanu

Democraţie şi memorie

27,94 lei

Fără TVA: 26,61 lei

Îmi place la Vladimir Tismãneanu faptul cã preţuieşte cultura politeţii şi spiritul liberal, mai mult decât argumentele de doctrinã. Acestea nu lipsesc, ar fi absurd, dar e ceva în felul în care sunt folosite, care le face deopotrivã flexibile, umane şi ataşante. Ciulind urechea la lecturã, veţi gãs..

Vladimir Tismăneanu

Scopul şi mijloacele. Eseuri despre ideologie, ti...

19,27 lei

Fără TVA: 18,35 lei

\"Cărţile lui Vladimir Tismăneanu sînt daruri oferite cititorilor. Fascinaţia pe care ele o exercită este expresia unei inteligenţe vii, care îşi întreţine flacăra din acceptarea provocărilor morale, teoretice, politice şi culturale ale celui mai complicat secol din istoria umanităţii.\"Dan Pavel (P..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)