Telefon Curtea Veche

Edward de Bono

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)

Edward de Bono

Creativitatea serioasă (EBOOK)

 

 

„Un om extraordinar, plin de idei geniale. Edward de Bono nu încetează să uimească datorită clarităţii gândirii sale.“— Richard Branson, fondatorul Virgin Group„Edward de Bono este principala autoritate la nivel mondial în domeniul creativităţii şi în cel al predării abilităţilor gândirii.“— COGNITI..

Edward de Bono

Gândirea paralelă (EBOOK)

 

 

Lucrarea de faţă, o adevărată capodoperă a gândirii creative, dezvăluie un set de tehnici ușor de aplicat care facilitează reconcilierea oricăror contradicţii, punând accentul pe elaborarea permanentă a unor noi opţiuni. Metoda prezentată de dr. Edward de Bono, bazată pe acceptarea bogăţiei posibili..

Edward de Bono

Gândirea laterală (EBOOK)

 

 

Metodele de gândire ale lui De Bono oferă instrumente practice pentru a permite fiecăruia — nu doar celor cu înclinații „artistice“ — să fie creativ în mod deliberat.Creativitatea poate fi înțeleasă ca o abilitate obișnuită și intenționată, și nu ca un talent misterios.  Autorul propune o altfe..

Edward de Bono

Gândirea laterală: o introducere (EBOOK)

 

 

De ce anumiți oameni par să aibă mereu idei noi și creative, pe când alții, la fel de inteligenți, sunt mereu în pană de astfel de idei?Luciditate, rațiune, logică, rigoare a gândirii și, pe de altă parte, imaginație, vis, creație și încântare în fața unor descoperiri neașteptate: cele două lumi au ..

Gândirea laterală: o introducere
-25%

Edward de Bono

Gândirea laterală: o introducere

24,00 lei

32,00 lei

Fără TVA: 22,86 lei

Luciditate, rațiune, logică, rigoare a gândirii și, pe de altă parte, imaginație, vis, creație și încântare în fața unor descoperiri neașteptate: cele două lumi au fost multă vreme considerate imposibil de reconciliat. În zilele noastre, când viața se desfășoară sub semnul computerului și al tiranie..

Gândirea laterală. Ediția a IV - a
-25%

Edward de Bono

Gândirea laterală. Ediția a IV - a

27,75 lei

37,00 lei

Fără TVA: 26,43 lei

Creativitatea poate fi înțeleasă ca o abilitate obișnuită și intenționată, și nu ca un talent misterios.  Autorul propune o altfel de abordare a creativității, una conform căreia se dezvăluie dependența ei de gândirea laterală, adică de un fel nou de a folosi informațiile pentru a genera rezult..

Gândirea paralelă
-25%

Edward de Bono

Gândirea paralelă

30,00 lei

40,00 lei

Fără TVA: 28,57 lei

EDWARD DE BONO, inventatorul conceptului de „gândire laterală“, a pus bazele formale ale tehnicilor de gândire creativă deliberată, fiind autoritatea numărul unu în lume în acest domeniu. Este autorul a 83 de cărţi, traduse în 40 de limbi. Teoriile și planurile sale de instruire au intrat în program..

Creativitatea serioasă
-25%

Edward de Bono

Creativitatea serioasă

30,00 lei

39,99 lei

Fără TVA: 28,57 lei

Creativitatea serioasă identifică principalele prejudecăţi legate de procesele minţii şi demonstrează că gândirea creativă poate fi învăţată, atât la nivel individual, cât și la nivelul grupurilor. Tehnicile sistematice intenționate prezentate de Edward de Bono ne arată nu doar cum putem concepe ide..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)