Edward de Bono

Comparare produse (0)
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)

Edward de Bono

Gândirea laterală. Ediția a IV - a

37,00 lei

Fără TVA: 35,24 lei

Edward de Bono este o personalitate de referință în domeniul gândirii creative și inventatorul conceptului de „gândire laterală“ și al tehnicii celor „Șase pălării gânditoare“. Recunoscut pe plan internațional, învățămintele sale sunt apreciate de guverne, școli și companii de marcă.Metodele de g..

Edward de Bono

Gândirea paralelă

37,00 lei

Fără TVA: 35,24 lei

EDWARD DE BONO, inventatorul conceptului de „gândire laterală“, a pus bazele formale ale tehnicilor de gândire creativă deliberată, fiind autoritatea numărul unu în lume în acest domeniu. Este autorul a 83 de cărţi, traduse în 40 de limbi. Teoriile și planurile sale de instruire au intrat în program..

Edward de Bono

Creativitatea serioasă

39,99 lei

Fără TVA: 38,09 lei

Creativitatea serioasă identifică principalele prejudecăţi legate de procesele minţii şi demonstrează că gândirea creativă poate fi învăţată, atât la nivel individual, cât și la nivelul grupurilor. Tehnicile sistematice intenționate prezentate de Edward de Bono ne arată nu doar cum putem concepe ide..

Edward de Bono

Cursul de gândire al lui Edward de Bono - Instru...

19,27 lei

Fără TVA: 18,35 lei

„Este uimitor cât de puţină atenţie acordă educaţia deprinderii de a gândi. Există convingerea absurdă că informaţiile şi inteligenţa sunt suficiente. Inteligenţa este precum caii-putere ai unei maşini, însă gândirea reprezintă abilitatea cu care este condusă maşina. Există oameni deosebit de inteli..

Edward de Bono

Şase medalii ale valorii

17,34 lei

Fără TVA: 16,51 lei

„Trebuie să vedem lucrurile clar şi să comunicăm şi altora percepţia noastră. Cadrul de referinţă al celor şase medalii ale valorii face exact acest lucru. Fiecare dintre «medalii» ne permite să ne direcţionăm atenţia asupra unui set diferit de valori. Putem acum să facem lucrurile pe rând, în loc ..

Edward de Bono

Şase pălării gânditoare (audiobook)

32,75 lei

Fără TVA: 31,19 lei

Regie: Vlad Feneşan Înregistrare şi montaj sunet: Laura Lăzărescu Producător executiv: Barna Némethi Producţie: Griffon & Swans Nr. CD-uri: 3 Durata aproximativă: 205 min   Businessul se face auzit! Bestsellerul internaţional de Edward de Bono, ghidul gândirii creative şi eficiente folosit d..

Edward de Bono

Cum să avem o minte armonioasă

19,27 lei

Fără TVA: 18,35 lei

Totul este perfectibil, în special mintea omenească. Frumuseţea interioară se dezvăluie încă de la prima conversaţie. Pornind de la aceste premise, Edward de Bono ne dezvăluie paşii de urmat pentru a avea o minte armonioasă, care ştie să observe subtilităţile din orice conversaţie, să jongleze cu id..

Edward de Bono

Şase pălării gânditoare - Ediţia a III-a

19,27 lei

Fără TVA: 18,35 lei

Gândirea eficientã reprezintã cheia succesului în toate domeniile de activitate. Orice întârziere, orice ezitare poate însemna diferenţa dintre reuşitã şi eşec. De peste treizeci de ani, numele lui Edward de Bono este sinonim peste tot în lume cu creativitatea, educaţia gândirii şi succesul prin inv..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)