Adrian Cioroianu

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)

Adrian Cioroianu

Carol al II - lea

49,00 lei

Fără TVA: 46,67 lei

Dintre cei patru regi ai României, Carol al II-lea este cel mai controversat. Dar această imagine, care are, ce-i drept, și o sămânță de adevăr, este de fapt una nedreaptă. Născut și crescut într-o perioadă de mari frământări internaționale (Războaiele Balcanice și Primul Război Mondial) și de mari ..

Adrian Cioroianu

Elena a României

39,00 lei

Fără TVA: 37,14 lei

Vârstă recomandată 10-16 ani. Asemeni inițiativei generoase și vizionare din anul 1895, când, sub domnia Regelui Carol I și prin efortul folcloristului ­Dumitru Stăncescu și al editorului Carol Müller, a fost pusă temelia colecției de carte „Biblioteca pentru toți“, astăzi, Curtea Veche Publishing v..

Adrian Cioroianu

Margareta a României

39,00 lei

Fără TVA: 37,14 lei

Vârstă recomandată 10-16 ani.Asemeni inițiativei generoase și vizionare din anul 1895, când, sub domnia Regelui Carol I și prin efortul folcloristului Dumitru Stăncescu și al editorului Carol Müller, a fost pusă temelia colecției de carte „Biblioteca pentru toți“, astăzi, Curtea Veche Publishing vin..

Adrian Cioroianu

Pachet Adrian Cioroianu - Cea mai frumoasa poveste

70,00 lei

Fără TVA: 66,67 lei

Pachetul contine: Cea mai frumoasă poveste si Cea mai frumoasa poveste vol II..

Adrian Cioroianu

Mihai I al României

39,00 lei

Fără TVA: 37,14 lei

Vârstă recomandată 10-16 ani.Asemeni inițiativei generoase și vizionare din anul 1895, când, sub domnia Regelui Carol I și prin efortul folcloristului ­Dumitru Stăncescu și al editorului Carol Müller, a fost pusă temelia colecției de carte „Biblioteca pentru toți“, astăzi, Curtea Veche Publishing vi..

Adrian Cioroianu

Cea mai frumoasă poveste. Vol. al II-lea

52,00 lei

Fără TVA: 49,52 lei

Cred, cum spuneam, că noi trebuie să ne împăcăm cu Istoria noastră. Să o privim fără încrâncenare şi fără frunţi încruntate, să o judecăm fără jigniri la adresa noastră sau a vecinilor. Să încercăm să învăţăm ceva folositor din Istorie. Desigur, aceasta nu înseamnă să uităm sau să trecem cu vederea ..

Adrian Cioroianu

Carol I. Primul și cel mai mare rege al românilo...

37,57 lei

Fără TVA: 35,78 lei

Vârstă recomandată 10-16 ani. Asemeni inițiativei generoase și vizionare din anul 1895, când, sub domnia Regelui Carol I și prin efortul folcloristului Dumitru Stăncescu și al editorului Carol Müller, a fost pusă temelia colecției de carte „Biblioteca pentru toți“, astăzi, Curtea Veche Publishing..

Adrian Cioroianu

Maria a României

49,00 lei

Fără TVA: 46,67 lei

Vârstă recomandată 10-16 ani.Adeseori dincolo de fotografia unui rege sau a unei regine din manuale nu pare să fie nimic. O figură sobră, încărcată de responsabilitatea care-i apasă pe umeri şi de imperativul unui destin pus în slujba Istoriei. Aşa stau lucrurile şi cu regina cea mai iubită a Români..

Adrian Cioroianu

Cea mai frumoasă poveste. Vol. I

35,00 lei

Fără TVA: 33,33 lei

Povestea ce urmează este asemenea unui pahar umplut pe jumătate. Depinde de dumneavoastră să spuneţi dacă el este pe jumătate plin sau pe jumătate gol. Suntem oare condamnaţi să fim la coada Europei? Sau, oare, avem o capacitate de regenerare uriaşă, în măsură să ne salveze din greşelile pe care le ..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)