Adrian Cioroianu

Comparare produse (0)
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)

Adrian Cioroianu

Elena a României

39,00 lei

Fără TVA: 37,14 lei

Vârstă recomandată 10-16 ani. Asemeni inițiativei generoase și vizionare din anul 1895, când, sub domnia Regelui Carol I și prin efortul folcloristului ­Dumitru Stăncescu și al editorului Carol Müller, a fost pusă temelia colecției de carte „Biblioteca pentru toți“, astăzi, Curtea Veche Publishing v..

Adrian Cioroianu

Margareta a României

39,00 lei

Fără TVA: 37,14 lei

Vârstă recomandată 10-16 ani.Asemeni inițiativei generoase și vizionare din anul 1895, când, sub domnia Regelui Carol I și prin efortul folcloristului Dumitru Stăncescu și al editorului Carol Müller, a fost pusă temelia colecției de carte „Biblioteca pentru toți“, astăzi, Curtea Veche Publishing vin..

Pachet Adrian Cioroianu - Cea mai frumoasa poveste
-25%

Adrian Cioroianu

Pachet Adrian Cioroianu - Cea mai frumoasa poveste

49,69 lei

65,83 lei

Fără TVA: 47,32 lei

Pachetul contine:Cea mai frumoasă poveste si Cea mai frumoasa poveste vol II..

Adrian Cioroianu

Mihai I al României

39,00 lei

Fără TVA: 37,14 lei

Vârstă recomandată 10-16 ani.Asemeni inițiativei generoase și vizionare din anul 1895, când, sub domnia Regelui Carol I și prin efortul folcloristului ­Dumitru Stăncescu și al editorului Carol Müller, a fost pusă temelia colecției de carte „Biblioteca pentru toți“, astăzi, Curtea Veche Publishing vi..

Adrian Cioroianu

Cea mai frumoasă poveste. Vol. al II-lea

35,00 lei

Fără TVA: 33,33 lei

Cred, cum spuneam, că noi trebuie să ne împăcăm cu Istoria noastră. Să o privim fără încrâncenare şi fără frunţi încruntate, să o judecăm fără jigniri la adresa noastră sau a vecinilor. Să încercăm să învăţăm ceva folositor din Istorie. Desigur, aceasta nu înseamnă să uităm sau să trecem cu vederea ..

Adrian Cioroianu

Carol I. Primul și cel mai mare rege al românilo...

37,57 lei

Fără TVA: 35,78 lei

Vârstă recomandată 10-16 ani. Asemeni inițiativei generoase și vizionare din anul 1895, când, sub domnia Regelui Carol I și prin efortul folcloristului Dumitru Stăncescu și al editorului Carol Müller, a fost pusă temelia colecției de carte „Biblioteca pentru toți“, astăzi, Curtea Veche Publishing..

Pachet Adrian Cioroianu
-20%

Adrian Cioroianu

Pachet Adrian Cioroianu

223,73 lei

279,66 lei

Fără TVA: 213,07 lei

Pachetul contine titlurile: Adulter cu smochine si pescarusi. Editia a II-a, Cea mai frumoasă poveste, Cea mai frumoasa poveste vol II,  Epoca de aur a incertitudinii, Maria a României, Mihai I al României, Carol I si Margareta a României.Dr. Adrian CIOROIANU este profesor universitar şi d..

Adrian Cioroianu

Maria a României

37,57 lei

Fără TVA: 35,78 lei

Vârstă recomandată 10-16 ani.Adeseori dincolo de fotografia unui rege sau a unei regine din manuale nu pare să fie nimic. O figură sobră, încărcată de responsabilitatea care-i apasă pe umeri şi de imperativul unui destin pus în slujba Istoriei. Aşa stau lucrurile şi cu regina cea mai iubită a Români..

Adrian Cioroianu

Cea mai frumoasă poveste. Vol. I

30,83 lei

Fără TVA: 29,36 lei

Povestea ce urmează este asemenea unui pahar umplut pe jumătate. Depinde de dumneavoastră să spuneţi dacă el este pe jumătate plin sau pe jumătate gol. Suntem oare condamnaţi să fim la coada Europei? Sau, oare, avem o capacitate de regenerare uriaşă, în măsură să ne salveze din greşelile pe care le ..

Adrian Cioroianu

Adulter cu smochine si pescarusi. Editia a II-a

24,09 lei

Fără TVA: 22,94 lei

Un roman încins şi proaspăt ca o zi de plajă, toamna, pe ţărmul Mediteranei. Un roman totodată carnal şi misterios, ca un vin roşu din ţările Sudului. Un roman despre iubire şi păcat, dorinţă şi iluzie, despre vanităţi, gelozii şi despre frica de singurătate. O carte despre un bărbat şi o femeie..

Adrian Cioroianu

Epoca de aur a incertitudinii

36,60 lei

Fără TVA: 34,86 lei

Acest volum vorbeşte despre un început de secol XXI pe al cărui decor intelectualii contează mai puţin decât vedetele media, în care America şi Occidentul par a fi depăşite de puterea în creştere a Chinei şi a statelor emergente, în care statele Arabiei dezmint clişee (şi islamizează politica), iar ..

Adrian Cioroianu

Visul lui Machiavelli

30,83 lei

Fără TVA: 29,36 lei

„Poveştile lui Adrian Cioroianu suprapun nu doar trecutul cu prezentul — glosând cu farmec în numele preceptului niciodată băgat în seamă «ce ne învaţă lecţia istoriei?» —, ci şi documentul cu «literatura». Proze de idei, tablete cu stil literar asumat şi tăietură gazetărească precisă, textele din a..

Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)