***

Afişare 1 - 12 din 18 (2 pagini)

***

Pachet Emoji

161,00 lei

Fără TVA: 153,33 lei

Pachetul contine titlurile:Emoji - App-ventura epică a lui Gene , Emoji - cartea cu jocuri , Emoji - Cum să fii curajos și să-ți exprimi emoțiile , Emoji - Enciclopedia si Emoji - Evadarea..

***

Emoji - Enciclopedia

33,00 lei

Fără TVA: 31,43 lei

Vrei să știi care-i treaba cu Emoji?Fă o vizită în lumea Emoji cu ajutorul acestui ghid. Întâlnește-i pe Emoji, apoi fă înconjurul Textopolisului și treci pe la Bate Palma pentru a i auzi câteva dintre cele mai amuzante glume. Învață bazele programării de la Rebela (dar asigură-te că stai departe de..

***

Emoji - cartea cu jocuri

32,00 lei

Fără TVA: 30,48 lei

Carte de colorat și cu activități..

***

Un ocean de iubire

35,00 lei

Fără TVA: 33,33 lei

Un ocean de IubireCarte de colorat motivațională pentru adulțiViaţa este plină de probleme. În orice moment ne confruntăm cu termene-limită şi cu obligaţii, avem întâlniri şi conversăm tot timpul în lumea virtuală. Aşa se ridică muntele nesănătos de stres şi de tensiune al fiecăruia dintre noi. Stud..

***

Pachet Contrastele se atrag

225,00 lei

Fără TVA: 214,29 lei

Pachetul contine titlurile: Riscant Acum Inseamna Sigur , Arta Persuasiunii . Ed. Ii , Celalalta Revolutie , Omon Ra, Jamila Cuisine , Viata In Ritm De Tenis si Ce Este Constitutia?..

***

Pachet Superwoman

123,00 lei

Fără TVA: 117,14 lei

Pachetul contine titlurile:Antifragil , Nlp Si Relatiile De Cuplu. Ed. Ii si Parul Venerei..

***

Frumusețe interioară

39,00 lei

Fără TVA: 37,14 lei

În viețile noastre agitate, trebuie să ne acordăm timp special pentru a ne relaxa şi pentru a ne calma mințile mereu preocupate. Această carte de colorat îți oferă posibilitatea de a evada din viața cotidiană, plină de stres şi griji. Ai astfel ocazia să te deconectezi şi să te eliberezi de ele. Vei..

***

Liniște sufletească

39,00 lei

Fără TVA: 37,14 lei

Vârstă recomandată 8-12 ani. Coloratul este o modalitate de relaxare, care linişteşte mintea şi le dă de lucru mâinilor, pentru ca tu să te simţi bine şi liber cu adevărat. Coloratul stimulează diverse zone cerebrale, care reglează abilităţile motorii şi creativitatea.Cartea de colorat Linişte sufle..

***

Mindfulness

39,00 lei

Fără TVA: 37,14 lei

Vârstă recomandată 8-12 ani. Cărţile de colorat pentru adulţi sunt tera­peutice. Coloratul este o tehnică de relaxare care linişteşte mintea şi le dă de lucru mâinilor, pentru ca tu să te simţi bine şi liber cu adevărat. Coloratul stimulează diverse zone cerebrale, care reglează abilităţile motorii ..

***

Cealaltă revoluție (Antologie de povestiri maghi...

32,00 lei

Fără TVA: 30,48 lei

„Hotarele existente între abordarea scriitorului și cea a istoricului, între literatură (ficțiune) și istoriografie nu sunt, desigur, de netrecut. Structurile narative pot fi chiar identice. […] Libertatea scriitorului este aproape nelimitată. Receptarea sa depinde de felul în care autorul își tradu..

***

Să ne bucurăm! Carte de colorat pentru Crăciun

36,00 lei

Fără TVA: 34,29 lei

Viaţa este plină de probleme. În orice moment ne confruntăm cu termene-limită şi cu obligaţii, avem întâlniri şi conversăm tot timpul în lumea virtuală. Aşa se ridică muntele nesănătos de stres şi de tensiune al fiecăruia dintre noi. Cercetările actuale au demonstrat că nivelul de stres se diminueaz..

Pachet Lider
-25%

***

Pachet Lider

83,44 lei

111,26 lei

Fără TVA: 79,47 lei

Pachetul contine titlurile: Liderul poti fi tu, Fii un lider mai bun, Ce inseamna sa fii un lider bun si Leadership: Puterea inteligentei emotionale...

Afişare 1 - 12 din 18 (2 pagini)