Robert T. Kiyosaki

Comparare produse (0)
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)

Robert T. Kiyosaki

Tată bogat, tată sărac. Educaţia financiară ...

35,00 lei

Fără TVA: 33,33 lei

Robert T. Kiyosaki„Îmi iubesc copiii şi vreau să fac tot posibilul pentru ca ei să aibă parte de cea mai bună educaţie! Învătământul tradiţional, deşi este foarte important, nu mai este de ajuns. Trebuie să înţelegem cu toţii ce sunt banii şi cum lucrează ei.“USA Today..

Robert T. Kiyosaki

Ce este educația financiară... de fapt?

40,01 lei

Fără TVA: 38,10 lei

Ce te-a învățat școala despre bani?Această carte este despre ce nu ai învățat la școală.DE CE OAMENII CARE PUN BANI DEOPARTE SUNT PERDANȚIOdată ca niciodată, oamenii care puneau bani deoparte erau câștigători.Odată ca niciodată, oamenii puteau pune bani deoparte și deveneau bogați.Astăzi, cei care p..

Pachet Robert T. Kiyosaki
-20%

Robert T. Kiyosaki

Pachet Robert T. Kiyosaki

159,57 lei

199,47 lei

Fără TVA: 134,10 lei

Pachetul contine titlurile: Avantajul inechitabil, Frate bogat, soră bogată, Cadranul banilor,  Tată bogat, tată sărac si Şcoala de afaceri...

Robert T. Kiyosaki

Avantajul inechitabil

33,00 lei

Fără TVA: 31,43 lei

Robert T. Kiyosaki este autorul faimosului bestseller internaţional apărut în limba română sub titlul Tată bogat, tată sărac (ediţia a III-a, Curtea Veche Publishing, 2008), cartea care a schimbat percepţia despre bani a milioane de oameni din lumea întreagă. Cărţile lui Kiyosaki ocupau în perioada ..

Robert T. Kiyosaki

Frate bogat, soră bogată

37,00 lei

Fără TVA: 35,24 lei

DOUĂ VIEŢI, DOUĂ CĂLĂTORIIIată-i împreună, după ce au fost de atâtea ori departe unul de celălalt, frate şi soră, descoperind bogăţiile vieţii. Frate bogat, soră bogată combină într-o singură carte două poveşti adevărate, pline de tâlc şi de înţelepciune, de întâmplări reale şi de sentimente adevăra..

Robert T. Kiyosaki

Atingerea regelui Midas

27,94 lei

Fără TVA: 26,61 lei

ÎNTREBARE: CARE ESTE CEL MAI IMPORTANT LUCRU PE CARE TREBUIE SĂ-L FACĂ UN ANTREPRENOR?RĂSPUNS: SĂ CREEZE LOCURI DE MUNCĂ BUNE ŞI STABILE. Într-o perioadă în care rata șomajului este în creștere și este nevoie de noi locuri de muncă pentru ca economia să-și revină, cine nu dorește să găsească sol..

Robert T. Kiyosaki

Conspiraţia celor bogaţi. Cele opt noi reguli al...

33,72 lei

Fără TVA: 32,11 lei

Conspiraţia celor bogaţi. Cele opt noi reguli ale banilor prezintă viziunea lui Robert Kiyosaki asupra economiei globale şi analizează cauzele pentru care oamenii se confruntă cu dificultăţile crizei contemporane. Autorul înfăţi­şează complexul de factori care au creat haosul economic şi prezintă pr..

Robert T. Kiyosaki

Un IQ financiar mai bun

30,83 lei

Fără TVA: 29,36 lei

„Această carte nu conţine sfaturi financiare. Dar te ajută să devii mai inteligent în plan financiar, aşa încât să poţi înţelege informaţiile pe care le primeşti şi să-ţi găseşti propria cale spre nirvana financiară. Pe scurt, să ajungi bogat devenind mai inteligent.“ Robert T. Kiyosaki   U..

Robert T. Kiyosaki

Tată bogat, tată sărac. Educaţia financiară ...

32,00 lei

Fără TVA: 30,48 lei

„Principalul motiv pentru care oamenii se luptă cu dificultăţile financiare este acela că au trecut prin şcoală fără să înveţe nimic despre bani. Rezultatul este că învaţă să lucreze pentru bani… dar nu învaţă niciodată să pună banii să acţioneze pentru ei.“ Robert T. Kiyosaki „Îmi iubesc copiii..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)