Gary Chapman

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)

Gary Chapman

Cele cinci limbaje ale iubirii pentru bărbați

42,00 lei

Fără TVA: 40,00 lei

Gary Chapman îți arată cu umor și empatie că degeaba îi faci pli­nul la mașină soției tale, când ea simte că rezervorul de dragoste îi este gol. Sau că degeaba îi oferi cadouri, când darul cel mai pre­țios după care tânjește este chiar prezența ta. Poți aduce armonia în relația voastră de cuplu dacă..

Gary Chapman

Încă o șansă

35,00 lei

Fără TVA: 33,33 lei

Autorul bestsellerului Cele cinci limbaje ale iubirii îți dezvăluie modalitățile prin care poți folosi limbajele iubirii pentru a depăși orice impas în cuplu și pentru a alege calea spre vindecarea relațională.Dr. GARY CHAPMAN (n. 1938) este unul dintre cei mai renumiți consilieri din lume pe pro..

Gary Chapman

Cele cinci limbaje ale iubirii. Ediția a VI-a

39,00 lei

Fără TVA: 37,14 lei

Căsniciile nefericite se datorează adesea unui motiv simplu, după părerea autorului Gary Chapman: vorbim limbaje diferite de iubire. În experienţa sa de peste 30 de ani în calitate de consilier matrimonial, dr. Gary Chapman a identificat cinci limbaje de iubire: cuvintele de încurajare, timpul petre..

Gary Chapman

Iubirea ca un mod de viaţă. Ediţia a II - a

45,00 lei

Fără TVA: 42,86 lei

„Cred că oamenii obişnuiţi sunt cei care deţin secretul consolidării unei societăţi în care relaţiile cu ceilalţi sunt fundamentale, în care sprijinul acordat semenilor reprezintă un gest natural şi în care copiii cresc respectându-se unii pe alţii şi, da, chiar iubindu-se reciproc. Lucrurile aceste..

Gary Chapman

Cele cinci limbaje ale iubirii pentru adolescenți...

42,00 lei

Fără TVA: 40,00 lei

Mi-aș dori să pot înmâna personal această carte tuturor părinților de adolescenți, spunându-le: „Am scris-o pentru dumneavoastră. Știu că vă iubiți copilul. Însă nu sunt sigur că el vă simte iubirea. Nu presupuneți că totul e bine. Învățați limbajul primar de iubire al adolescentului și vorbiți-..

Gary Chapman

Dumnezeu vorbește limbajul iubirii tale

34,00 lei

Fără TVA: 32,38 lei

DR. GARY CHAPMAN este unul dintre cei mai renumiţi consilieri din lume în probleme de familie, având totodată o bogată activitate în domeniul educaţiei creştine. Susţine conferinţe pe teme de mariaj şi de educaţie a copiilor de aproape cincizeci de ani, oferind de asemenea consiliere privată pentru ..

Gary Chapman

Cele cinci limbaje ale iubirii - Carte de colorat ...

36,00 lei

Fără TVA: 34,29 lei

Vârstă recomandată 8-12 ani. Cartea de colorat Cele cinci limbaje ale iubirii este inspirată de bestsellerul cu acelaşi titlu al lui Gary Chapman. Ilustraţiile şi textele din carte vă oferă prilejul să cunoaşteţi, să exprimaţi şi să experimentaţi cele cinci limbaje ale iubirii: cuvintele de încuraja..

Gary Chapman

Cele cinci limbaje ale scuzelor. Ediția a III-a r...

27,00 lei

Fără TVA: 25,71 lei

Prea puţine dintre cărţile apărute până acum ne învaţă care este atitudinea pe care trebuie să o avem atunci când greşim. Tuturor ni s-a întâmplat să avem reacţii exagerate faţă de părinţi, faţă copii sau faţă de partenerul de viaţă ori pur şi simplu să nu putem fi iertaţi sau să nu ştim, la rândul ..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)