Dr. Phil C. McGraw

Comparare produse (0)
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Dr. Phil C. McGraw

Slăbirea de durată. Cele şapte chei ale libert...

25,04 lei

Fără TVA: 23,85 lei

Stăpâneşte cele şapte chei ale menţinerii greutăţii după slăbire!Vreau să vă adresez o provocare în legătură cu greutatea dumneavoastră şi chiar în legătură cu propria persoană, într-un mod cu care nu v-aţi mai confruntat până acum.Cu toţii ştim că şirul nesfârşit de diete la modă nu face decât să m..

Dr. Phil C. McGraw

În căutarea sinelui

17,34 lei

Fără TVA: 16,51 lei

Obişnuiţi să călătoriţi către dvs. înşivă, să cercetaţi adîncurile propriei fiinţe? Simţiţi uneori că vă îndepărtaţi de ceva esenţial, cunoaşteţi senzaţia de gol sau sentimentul de neîmplinire?Autorul cărţii de faţă a trăit aceleaşi stări. Fiind psiholog, i-a fost uşor să le înţeleagă, ba chiar să g..

Dr. Phil C. McGraw

Salvarea relaţiilor. O strategie în şapte paşi...

23,12 lei

Fără TVA: 22,02 lei

Dr. Phillip C. McGraw a convins milioane de oameni să-şi analizeze cu realism propriul comportament şi să-şi reconsidere stilul de viaţă. Emisiunea sa, Dr. Phil, transmisă zi de zi din septembrie 2002, a doborât recorduri de audienţă şi a fost cea mai populară emisiune de la lansarea cu 16 ani înain..

Dr. Phil C. McGraw

Strategii de viaţă

21,19 lei

Fără TVA: 20,18 lei

Lumea noastră s-a schimbat drastic şi nu ne mai oferă siguranţa pe care se bazau părinţii noştri. Ne-am obişnuit să ne amăgim singuri, negînd realitatea şi evitînd confruntarea cu adevărata noastră personalitate, lăsîndu-ne măcinaţi de îngrijorare şi regrete amare. Într-adevăr, lumea este uneori ned..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)