Tudor Octavian

Comparare produse (0)
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Tudor Octavian

Jurnal de subiecte pentru povestiri, comedii şi r...

24,09 lei

Fără TVA: 22,94 lei

Pe coperta I: autorul la Muzeul Brâncuşi la Paris (fotografie din colecţia sa) TUDOR OCTAVIAN s-a născut în 1939 la Brăila. A studiat arhitectura şi filologia. A debutat în 1969 cu volumul Povestiri diferite, la editura Eminescu. A publicat mai multe cărţi de proză — romane: Noiembrie viteză, Ba..

Tudor Octavian

Povestiri foarte scurte, Întîmplări din viaţa ...

15,41 lei

Fără TVA: 14,68 lei

Tudor Octavian (n. 12 decembrie 1939) a urmat un Liceu Militar şi o Şcoală tehnică pentru ofiţeri de aviaţie. A practicat felurite meserii (lăcătuş, tâmplar). Studii de arhitectura şi filologie. Debut la Editura Eminescu, în 1968, cu volumul \"Povestiri diferite\", recomandat de Adrian Marino. Din a..

Tudor Octavian

Proşti, dar mulţi

15,41 lei

Fără TVA: 14,68 lei

Puţini au mai rămas cei ce povestesc: cei care simt nevoia nelămurită, dar obsedantă, de a-şi mărturisi drama, nefericirea, singurătatea. Ei sînt martorii, martirii unei epoci. (Ernesto Sabato)Cartea de faţă antologhează cele mai citite şi comentate povestiri din trei volume apărute după cum urmează..

Tudor Octavian

Povestiri

13,48 lei

Fără TVA: 12,84 lei

Tudor Octavian: Acest volum numără 243 de povestiri, nu mai mari de o pagină. Tipărite, de-a lungul anilor, la rubrici unde cititorii cotidienelor România Libera şi Naţional află, de regulă, pamflete, ele îşi regăsesc întreg rostul literar în volum. Nu ascund că am învăţat să iubesc schiţa, momentul..

Tudor Octavian

Oameni normali. Schiţe şi povestiri

13,48 lei

Fără TVA: 12,84 lei

Oameni normali este un volum de povestiri şi schiţe care au fost tipărite, de-a lungul anilor, la rubrici unde cititorii cotidienelor România Liberă şi Naţional află, de regulă, pamflete. Tudor Octavian: Când sunt întrebat cum îmi procur subiectele şi, legat de aceasta, cum îmi scriu articolele, căr..

Tudor Octavian

Momente, schiţe, însemnări

13,48 lei

Fără TVA: 12,84 lei

Eu sfârşesc cu începutul, adică acum scriu povestiri de o pagină, iar următoarea carte se va numi probabil \"Scriitor de subiecte\" şi va conţine povestiri de cinci rânduri, pentru că mă întorc la nişte descoperiri esenţiale, la cum se începe. Nu poţi să urci în trenul de Giurgiu şi să speri din tot..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)