Tudor Octavian
Jurnal de subiecte pentru povestiri, comedii şi r...
24,09 lei
Fără TVA: 22,94 lei
Pe coperta I: autorul la Muzeul Brâncuşi la Paris (fotografie din colecţia sa) TUDOR OCTAVIAN s-a născut în 1939 la Brăila. A studiat arhitectura şi filologia. A debutat în 1969 cu volumul Povestiri diferite, la editura Eminescu. A publicat mai multe cărţi de proză — romane: Noiembrie viteză, Ba..
Povestiri foarte scurte, Întîmplări din viaţa ...
15,41 lei
Fără TVA: 14,68 lei
Tudor Octavian (n. 12 decembrie 1939) a urmat un Liceu Militar şi o Şcoală tehnică pentru ofiţeri de aviaţie. A practicat felurite meserii (lăcătuş, tâmplar). Studii de arhitectura şi filologie. Debut la Editura Eminescu, în 1968, cu volumul \"Povestiri diferite\", recomandat de Adrian Marino. Din a..
Proşti, dar mulţi
15,41 lei
Fără TVA: 14,68 lei
Puţini au mai rămas cei ce povestesc: cei care simt nevoia nelămurită, dar obsedantă, de a-şi mărturisi drama, nefericirea, singurătatea. Ei sînt martorii, martirii unei epoci. (Ernesto Sabato)Cartea de faţă antologhează cele mai citite şi comentate povestiri din trei volume apărute după cum urmează..
Povestiri
13,48 lei
Fără TVA: 12,84 lei
Tudor Octavian: Acest volum numără 243 de povestiri, nu mai mari de o pagină. Tipărite, de-a lungul anilor, la rubrici unde cititorii cotidienelor România Libera şi Naţional află, de regulă, pamflete, ele îşi regăsesc întreg rostul literar în volum. Nu ascund că am învăţat să iubesc schiţa, momentul..
Oameni normali. Schiţe şi povestiri
13,48 lei
Fără TVA: 12,84 lei
Oameni normali este un volum de povestiri şi schiţe care au fost tipărite, de-a lungul anilor, la rubrici unde cititorii cotidienelor România Liberă şi Naţional află, de regulă, pamflete. Tudor Octavian: Când sunt întrebat cum îmi procur subiectele şi, legat de aceasta, cum îmi scriu articolele, căr..
Momente, schiţe, însemnări
13,48 lei
Fără TVA: 12,84 lei
Eu sfârşesc cu începutul, adică acum scriu povestiri de o pagină, iar următoarea carte se va numi probabil \"Scriitor de subiecte\" şi va conţine povestiri de cinci rânduri, pentru că mă întorc la nişte descoperiri esenţiale, la cum se începe. Nu poţi să urci în trenul de Giurgiu şi să speri din tot..