Deepak Chopra

Comparare produse (0)
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)

Deepak Chopra

Al treilea Iisus

28,90 lei

Fără TVA: 27,52 lei

Cine este Iisus Hristos?În lucrarea sa Al Treilea Iisus, Deepak Chopra, autor de bestselleruri şi lider spiritual, formulează o întrebare provocatoare, care este în egală măsură un stimul pentru actualele sisteme de credinţă şi o nouă perspectivă asupra învăţăturilor lui Iisus, indiferent de educaţi..

Deepak Chopra

Surse de vitalitate

15,41 lei

Fără TVA: 14,68 lei

DEEPAK CHOPRA a impus în lumea medicalã vechea tradiţie indianã a vindecãrii holistice, cunoscutã sub numele de Ayurveda. Revista Time l-a selecţionat printre cele 100 de personalitãţi ale secolului XX. A scris 25 de cãrţi şi a înfiinţat un centru de sãnãtate în California, fiind astãzi cel mai cuno..

Deepak Chopra

Să-l cunoaştem pe Dumnezeu

17,34 lei

Fără TVA: 16,51 lei

Nu tehnica este elementul periculos. Nu există o demonie a tehnicii. Există în schimb misterul esenţei ei. Ca un destin al scoaterii din ascundere, esenţa tehnicii reprezintă pericolul. (Martin Heidegger)Prometeu întruchipează mitul omului progresist, care îndrăzneşte să aducă \"focul\" în mijlocul ..

Deepak Chopra

Greutatea ideală

15,41 lei

Fără TVA: 14,68 lei

Deepak Chopra este una dintre figurile cele mai interesante şi remarcabile ale prezentului. Medic de profesie, dar dezamăgit de consumul de medicamente pe care îl implică menţinerea sănătăţii, Chopra începe să studieze medicina alternativă. Tradiţia veche hindusă a vindecării holistice, Ayurveda, îl..

Deepak Chopra

Comportamente dependente

15,41 lei

Fără TVA: 14,68 lei

Situat în revista Time în topul celor "100 de modele şi eroi ai secolului al XX-lea", Deepak Chopra era încă din anii \'80, un promotor al curentului medicinii holistice. De profesie endocrinolog, Chopra a îmbinat cu succes cunoştintele stiinţifice cu cele ale medicinii ayurvedice, impunînd prin pra..

Deepak Chopra

O digestie perfectă

15,41 lei

Fără TVA: 14,68 lei

Pe la mijlocul anilor \'80, Deepak Chopra a început să utilizeze în scop terapeutic o metodă de vindecare proprie, bazată atît pe cunoştinţele sale de medic endocrinolog, cît şi pe cele ale tradiţiei medicale ayurvedice, introducînd principiul cuantic minte/corp.În 1985, înfiinţează primul asemenea ..

Deepak Chopra

Insomnia

15,41 lei

Fără TVA: 14,68 lei

Pe la mijlocul anilor \'80, Deepak Chopra a început să utilizeze în scop terapeutic o metodă de vindecare proprie, bazată atît pe cunoştinţele sale de medic endocrinolog, cît şi pe cele ale tradiţiei medicale Ayurveda. A creat astfel o nouă paradigmă de explorare a procesului de vindecare, principiu..

Deepak Chopra

Calea magului. Despre libertatea spirituală

15,41 lei

Fără TVA: 14,68 lei

Deepak Chopra ne propune o provocare uimitoare, aceea de a păşi pe calea magului, o călătorie în imaginaţie, în speranţă, în creativitate. Este povocarea de a ne transforma în persoane libere şi iubitoare, de a ne preschimba calităţile inferioare, precum frica, ignoranţa, ruşinea, în cele mai preţio..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)