Jacques Salomé

Comparare produse (0)
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Vorbeşte-mi, am atâtea să-ţi spun - Ediţia a ...
Nou

Jacques Salomé

Vorbeşte-mi, am atâtea să-ţi spun - Ediţia a ...

34,00 lei

Fără TVA: 32,38 lei

În viaţa unui cuplu este necesară crearea unei distanţe, a unui spaţiu de negociere, în care să poată fi recunoscute atât punctele comune, cât şi deosebirile dintre parteneri. Comunicarea şi recunoaşterea diferenţelor dintre aceştia îi vor ajuta să se accepte unul pe celălalt în individualitatea..

Mami, tati, mă auziţi? Pentru o mai bună înţe...
Nou

Jacques Salomé

Mami, tati, mă auziţi? Pentru o mai bună înţe...

32,00 lei

Fără TVA: 30,48 lei

Căci ei au propriile lor gânduri!   Acesta ar putea fi laitmotivul unei cărţi care ne invită să descoperim incredibila bogăţie a limbajelor prin care copilul încearcă să se dezvăluie şi să se familiarizeze cu o lume plină de neprevăzut şi de pericole.   În perioada primei c..

Jacques Salomé

Un strop de eternitate

33,00 lei

Fără TVA: 31,43 lei

Viața este un șir de miracole nemaiauzite…Jacques SaloméDincolo de tăcerea care îl învăluie astăzi, Jacques Salomé continuă să dea viață unor proiecte noi, să lucreze solul fertil pe care l-a cultivat cu atâta grijă până acum, să iasă neobosit în întâmpinarea cititorilor lui. Mai mult ca niciodată, ..

Pachet Salome
-20%

Jacques Salomé

Pachet Salome

196,14 lei

245,20 lei

Fără TVA: 186,80 lei

Pachetul contine titlurile Daca m-as asculta, m-as intelege, Vorbeste, am atatea sa-ti spun, Mami, tati, ma auziti?, Curajul de a fi tu insuti, Intalniri cu femei-fantana, Cum sa ne marturisim iubirea, Ce-ar fi daca ne-am inventa propria viata, Singuratatea in doi nu e pentru noi. GHID DE SUPRAVIETU..

Jacques Salomé

Ghid de supraviețuire în universul profesional

24,09 lei

Fără TVA: 22,94 lei

Mai este oare posibil, în condițiile actuale din lumea tulbure a muncii, să fim mulțumiți la serviciu? Cum trebuie să procedăm pentru a depăși conjuncturile stresante, ce am putea face pentru a ne adapta și a supraviețui în medii ostile, pentru a reuși să gestionăm situațiile conflictuale? Cum putem..

Jacques Salomé

Întâlniri cu femei-fântână

26,97 lei

Fără TVA: 25,69 lei

„Femeie-fântână“: o sintagmă creată pentru a denumi femeile a căror plăcere sexuală se manifestă prin emiterea abundentă a unui lichid în momentul orgasmului. Jacques Salomé ne oferă posibilitatea de a cunoaşte câteva astfel de femei, care au avut curajul să i se confeseze şi au fost de acord ca măr..

Jacques Salomé

Ce-ar fi dacă ne-am inventa propria viaţă? - Ed...

29,00 lei

Fără TVA: 27,62 lei

Metode prin care ne putem reinventa Problemele de comunicare sunt adesea cauza nefericirii şi a singurătăţii noastre. Cum să-ţi dezvolţi intuiţia? Cum să în-drăzneşti să îi spui „nu“ persoanei iubite? Cum înveţi să păstrezi o relaţie importantă? Cum să te respecţi în fiecare zi? Autorul ne propun..

Jacques Salomé

Singurătatea în doi nu e pentru noi

25,00 lei

Fără TVA: 23,81 lei

Aritmetica unui cuplu sfidează legile aritmeticii Înainte de a forma un cuplu, el şi ea sunt doi. După ce îşi spun jurămintele de iubire, el şi ea sunt unul, ca în poveşti. Toţi bărbaţii şi toate femeile ar vrea să rămână aşa. Însă ce se întâmplă în momentul în care ne dăm seama că suntem totuşi doi..

Jacques Salomé

Curajul de a fi tu însuţi. Arta de a comunica co...

25,00 lei

Fără TVA: 23,81 lei

O cartă a dreptului omului de a trăi mai bine printre ceilalţi Lucrarea cea mai emoţionantă a lui Jacques Salomé ne introduce în arta de a comunica la nivelurile profunde ale conştiinţei, pentru a pune bazele unor relaţii vii şi armonioase cu sine şi cu ceilalţi. Pornind de la experienţa personală..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)