Zig Ziglar

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)

Zig Ziglar

De la bine la excelent

40,00 lei

Fără TVA: 38,10 lei

Zig Ziglar (1926–2012) a fost un cunoscut orator şi autor de cărţi moti­vaţionale. S-a născut în Alabama, într-o familie cu 12 copii, şi a rămas orfan de tată la vârsta de șase ani. În tinereţe s-a înscris la facultate, însă curând a renunţat la cursuri pentru a lucra ca agent de vânzări. Din 19..

Zig Ziglar

Putem creşte copii buni într-o lume negativă!

40,00 lei

Fără TVA: 38,10 lei

Copiii sunt oglinda părinţilor, se spune — şi pe bună dreptate. Însă imaginea reflectată se schimbă de la o epocă la alta.Lumea în care suntem nevoiţi să ne creştem copiii se transformă rapid. Conflictul dintre generaţii este mai acut ca oricând, iar carierele părinţilor au, de multe ori, un efect n..

Zig Ziglar

Motive pentru a zâmbi

40,00 lei

Fără TVA: 38,10 lei

Fiecare dintre noi are nevoie de un cuvânt bun, de susţinere, pentru a putea trece peste dificultăţile cotidiene. Cartea lui Zig Ziglar îţi oferă sfaturile de care ai nevoie, istorisiri care îţi fac ziua mai bună, precum şi citate pline de tâlc ale unor personalităţi din diverse domenii. Toate acest..

Zig Ziglar

Dincolo de vârf - Ediţia a III-a

33,00 lei

Fără TVA: 31,43 lei

De la supravieţuire la echilibru, de la echilibru la reuşită, de la reuşită la permanenţa ei. Ediţia a III-aV‑aţi imaginat vreodată cum ar arăta o zi din viaţa dumneavoastră la sfârşitul căreia să vă simţiţi senin şi împlinit? O zi în care să plecaţi la slujbă plin de entuziasm, pentru a face ceea c..

Zig Ziglar

Curs de vânzări - Cum să vinzi orice oricui. Ed...

32,00 lei

Fără TVA: 30,48 lei

„Profesionistul de succes din domeniul vânzărilor ştie că fericirea nu înseamnă plăcere, ci victorie, că, dacă faci ceea ce trebuie să faci atunci când trebuie, vei fi, în cele din urmă, capabil să faci ceea ce vrei atunci când doreşti să o faci. Şi cel mai important lucru, profesionistul de suc..

Zig Ziglar

Secretul căsniciei fericite. Ediția a II-a

40,00 lei

Fără TVA: 38,10 lei

Volumul pe care îl aveţi în mâini nu oferă reţete, ci descrie, cu atenţie la detalii şi mult umor, problemele pe care le are sau pe care le-ar putea întâmpina cuplul căsătorit, sugerând câteva posibile rezolvări. Mai presus de toate, căsnicia fericită, dar şi repararea uneia afectate depind de efort..

Zig Ziglar

Gândeşte optimist într-o lume cenuşie. Ediția...

37,00 lei

Fără TVA: 35,24 lei

HILARY HINTON „ZIG” ZIGLAR s-a născut pe 6 noiembrie 1926, în Coffee County, Alabama, SUA. A studiat la University of South Carolina, după care a urmat o carieră în vânzări, fiind agentul mai multor companii. În 1968 a devenit vicepreşedintele unei astfel de corporaţii, mutându-se în Dallas, Texas. ..

Zig Ziglar

Alte motive pentru a zâmbi

38,00 lei

Fără TVA: 36,19 lei

Cu toții avem nevoie de încurajare și de motivare, fie că e vorba de a întâmpina o nouă zi plini de energie și de gânduri bune, fie că dorim un moment liniștit de introspecție înainte de a merge la culcare. Alte motive pentru a zâmbi este o sursă motivațională, un izvor de inspirație care ne poate o..

Zig Ziglar

Pachet Zig Ziglar ...

103,01 lei

Fără TVA: 98,10 lei

Pachetul conține titlurile Dincolo de vârf, Alte motive pentru a zâmbi, De la bine la excelent. Fă-ţi viaţa mai frumoasă!...

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)