Emil Manu

Comparare produse (0)
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Emil Manu

Istoria poeziei româneşti moderne şi moderniste...

34,68 lei

Fără TVA: 33,03 lei

Emil Manu: "Am căutat să demonstrăm în această lucrare că poezia românească modernă a avut o valoare continentală. Dacă limba română ar fi fost o limbă de circulaţie internaţională, poeţii noştri ar fi putut să fie citaţi alături de personajele de excepţie ale literaturii europene. În acelaşi timp a..

Emil Manu

Generaţia literară a războiului

19,27 lei

Fără TVA: 18,35 lei

Emil Manu: Generaţia de scriitori (poeţi, prozatori, dramaturgi, eseişti), de care se vorbeşte în paginile acestei cărţi, se grupează în eşalonul dovedit a fi cel mai protestatar pe planul luptelor pentru liberattea creaţiei literare din toată istoria culturii româneşti. Botezată de unii comentatori..

Emil Manu

Reviste româneşti de poezie

17,34 lei

Fără TVA: 16,51 lei

Emil Manu: Necesitatea unui studiu complet asupra revistelor româneşti de poezie nu e numai o problemă de istorie literară. Autorul acestei cărţi adună pentru întâia oară din neantul colecţiilor de reviste datele necesare unei prezentări istorice, dar şi fişele de temperatură ale unor epoci, cu entu..

Emil Manu

Ion Minulescu şi conştiinţa simbolismului româ...

17,34 lei

Fără TVA: 16,51 lei

Această lucrare nu intenţionează să repună în circulaţie un nume, pentru că Ion Minulescu este încă un scriitor actual, ci, dacă termenul nu devine paradoxal, să detaşeze sau, mai exact, să disocieze itinerariile vieţii şi operei minulesciene.Tudor Vianu: Ion Minulescu a fost unul din poeţii popular..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)