Alex Donovici

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Comoara lui Ben
Nou

Alex Donovici

Comoara lui Ben

50,00 lei

Fără TVA: 47,62 lei

PRECOMANDĂ CU AUTOGRAFUL AUTORULUI între 9 și 16 decembrie 2019, exclusiv pe site-ul editurii. Livrările comenzilor vor începe DUPĂ încheierea perioadei de precomandă.* Plătește folosind CARDUL BANCAR și îți oferim 5% discount. Tot ce trebuie să faci este să alegi "Plata online prin card bancar".Mul..

Alex Donovici

Pachet Norișorul roz + Carte de colorat

95,00 lei

Fără TVA: 90,48 lei

Pachetul conține titlurile: Norișorul roz și Țup și prietenii săi. Carte de colorat.Ați auzit de Țup, puiuța de ciocârlie fără aripioare, dar cu o inimă de aur, care a reușit să aducă înapoi soarele și să salveze de nenumărate ori pădurea și locuitorii ei? Pentru că nimeni nu se cunoaște..

Alex Donovici

Pachet Țup 1-3 + Carte de colorat

201,00 lei

Fără TVA: 191,43 lei

Pachetul conține titlurile: Țup. Imposibil e doar un cuvânt, Țup salvatoarea iernii , Țup și pădurea încremenită și Țup și prietenii săi. Carte de colorat.Ați auzit de Țup, puiuța de ciocârlie fără aripioare, dar cu o inimă de aur, care a reușit să aducă înapoi soarele și să salveze de n..

Alex Donovici

Țup și prietenii săi. Carte de colorat

45,00 lei

Fără TVA: 42,86 lei

Ați auzit de Țup, puiuța de ciocârlie fără aripioare, dar cu o inimă de aur, care a reușit să aducă înapoi soarele și să salveze de nenumărate ori pădurea și locuitorii ei? Pentru că nimeni nu se cunoaște numai după vorbă, ci și după prieteni, aveți ocazia să-i întâlniți pe cei ai lui Țup. Le pu..

Alex Donovici

Țup. Imposibil e doar un cuvânt (AUDIOBOOK)

52,00 lei

Fără TVA: 43,70 lei

Recomandată pentru copii cu vârstele între 6-10 ani.Una dintre cele mai frumoase cărți despre curaj, prietenie și acceptare. Citind această carte în care prinde viață o lume întreagă, plină de personaje dintre cele mai fascinante, o veți putea cunoaște pe Țup și vă veți întâlni cu toți prietenii ei ..

Alex Donovici

Țup. Imposibil e doar un cuvânt ediția a III-a

52,00 lei

Fără TVA: 49,52 lei

Citind această carte în care prinde viață o lume întreagă, plină de personaje dintre cele mai fascinante, o veți putea cunoaște pe Țup și vă veți întâlni cu toți prietenii ei fantastici. Înțeleptul bufnițoi, corbul Tor, care își învinge teama, domnul Fulger, melcul care poartă o bibliotecă între..

Alex Donovici

Țup salvatoarea iernii ediția a II-a

52,00 lei

Fără TVA: 49,52 lei

Însă dincolo de povestea frumoasă a acestui miracol, scrisă într-un limbaj fermecător și ilustrată cu ingeniozitate, cartea este o lecție despre prietenie și toleranță. Lumea nu e prezentată din perspectiva oamenilor, ci din cea a animalelor, învățând astfel copiii să empatizeze cu ele, să se raport..

Alex Donovici

Țup și pădurea încremenită

52,00 lei

Fără TVA: 49,52 lei

Cititorul va fi surprins să revadă personajele din cărțile anterioare într-o ipostază mai puțin fericită, căzute sub vraja jocurilor pe calculator și a „țipsurilor“, cu sănătatea șubrezită și cu voința anesteziată. Încercarea disperată a lui Țup de a le salva este o excelentă lec..

Alex Donovici

Pachet - Cadou: Aventurile lui ȚUP

156,00 lei

Fără TVA: 148,57 lei

Ați auzit vreodată povestea lui Țup, puiul de ciocârlie care a învățat limba oamenilor pentru a salva pădurea? Citind aceaste cărți în care prinde viață o lume întreagă, plină de personaje dintre cele mai fascinante, o veți putea cunoaște pe Țup și vă veți întâlni cu toți prietenii ei fantastic..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)