Alex Donovici

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Alex Donovici

Pachet - Cadou: Aventurile lui ȚUP

156,00 lei

Fără TVA: 148,57 lei

Ați auzit vreodată povestea lui Țup, puiul de ciocârlie care a învățat limba oamenilor pentru a salva pădurea? Citind aceaste cărți în care prinde viață o lume întreagă, plină de personaje dintre cele mai fascinante, o veți putea cunoaște pe Țup și vă veți întâlni cu toți prietenii ei fantastic..

Alex Donovici

Țup și pădurea încremenită

52,00 lei

Fără TVA: 49,52 lei

Cititorul va fi surprins să revadă personajele din cărțile anterioare într-o ipostază mai puțin fericită, căzute sub vraja jocurilor pe calculator și a „țipsurilor“, cu sănătatea șubrezită și cu voința anesteziată. Încercarea disperată a lui Țup de a le salva este o excelentă lec..

Alex Donovici

Țup. Imposibil e doar un cuvânt ediția a III-a

52,00 lei

Fără TVA: 49,52 lei

Citind această carte în care prinde viață o lume întreagă, plină de personaje dintre cele mai fascinante, o veți putea cunoaște pe Țup și vă veți întâlni cu toți prietenii ei fantastici. Înțeleptul bufnițoi, corbul Tor, care își învinge teama, domnul Fulger, melcul care poartă o bibliotecă între..

Alex Donovici

Țup salvatoarea iernii ediția a II-a

52,00 lei

Fără TVA: 49,52 lei

Însă dincolo de povestea frumoasă a acestui miracol, scrisă într-un limbaj fermecător și ilustrată cu ingeniozitate, cartea este o lecție despre prietenie și toleranță. Lumea nu e prezentată din perspectiva oamenilor, ci din cea a animalelor, învățând astfel copiii să empatizeze cu ele, să se raport..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)