Alex Donovici

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)

Alex Donovici

Pachet - Cadou: Aventurile lui ȚUP

156,00 lei

Fără TVA: 148,57 lei

Ați auzit vreodată povestea lui Țup, puiul de ciocârlie care a învățat limba oamenilor pentru a salva pădurea? Citind aceaste cărți în care prinde viață o lume întreagă, plină de personaje dintre cele mai fascinante, o veți putea cunoaște pe Țup și vă veți întâlni cu toți prietenii ei fantastic..

Alex Donovici

Țup și pădurea încremenită

52,00 lei

Fără TVA: 49,52 lei

Cititorul va fi surprins să revadă personajele din cărțile anterioare într-o ipostază mai puțin fericită, căzute sub vraja jocurilor pe calculator și a „țipsurilor“, cu sănătatea șubrezită și cu voința anesteziată. Încercarea disperată a lui Țup de a le salva este o excelentă lec..

Alex Donovici

Țup. Imposibil e doar un cuvânt ediția a III-a

52,00 lei

Fără TVA: 49,52 lei

Citind această carte în care prinde viață o lume întreagă, plină de personaje dintre cele mai fascinante, o veți putea cunoaște pe Țup și vă veți întâlni cu toți prietenii ei fantastici. Înțeleptul bufnițoi, corbul Tor, care își învinge teama, domnul Fulger, melcul care poartă o bibliotecă între..

Alex Donovici

Țup salvatoarea iernii ediția a II-a

52,00 lei

Fără TVA: 49,52 lei

Însă dincolo de povestea frumoasă a acestui miracol, scrisă într-un limbaj fermecător și ilustrată cu ingeniozitate, cartea este o lecție despre prietenie și toleranță. Lumea nu e prezentată din perspectiva oamenilor, ci din cea a animalelor, învățând astfel copiii să empatizeze cu ele, să se raport..

Alex Donovici

Țup. Salvatoarea iernii

49,00 lei

Fără TVA: 46,67 lei

 "ȚUP, salvatoarea iernii" este o poveste despre un pui de ciocârlie ager la minte, un melc sprinten, cu cochilia plină de cărți, și o bufniță vegetariană, care salvează împreună pădurea și aduc iarna. Însă dincolo de povestea frumoasă a acestui miracol, scrisă într-un limbaj fermecător și ilus..

Alex Donovici

Țup. Imposibil e doar un cuvânt. Prima carte

45,00 lei

Fără TVA: 42,86 lei

Vârstă recomandată 6-10 ani. Comandă AICI cu 20% pachet cu ambele titluri din colecția Poveștile Cristinei.Comandă și plătește cartea prin CARD BANCAR și îți oferim 5% discount.Curajul nu depinde de cât de mare ți-e trupul, ci de cât de mare ți-e sufletul. De acest lucru s-au convins toate animalele..

Alex Donovici

Pachet Țup.Prima carte si O girafă în spațiu

90,00 lei

Fără TVA: 85,71 lei

Pachetul contine titlurile Țup 1 si O girafă în spațiu..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)