Călin-Andrei Mihăilescu

Comparare produse (0)
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Călin-Andrei Mihăilescu

Happy New Fear!

24,09 lei

Fără TVA: 22,94 lei

Călin-Andrei Mihăilescu e un rege Midas al cuvintelor. Mai precis,al literaturităţii lor. Pentru că orice cuvinte atinge el se transformă, princine ştie ce alchimic secret pe care l-a bunghit absolut pe meserie, în aurliterar. În scris, ca şi pe cale bucală, căci stilul e omul însuşi. De ladilema (n..

Călin-Andrei Mihăilescu

Antropomorfina

23,12 lei

Fără TVA: 22,02 lei

În pofida tonului jucãuş, cartea lui Cãlin-Andrei Mihãilescu e teribil de serioasã (cu toate conotaţiile grave ale acestui cuvînt: de temeinicie în primul rînd, dar şi de îngrijorare pe deasupra) — iar gîndurile lui sfîrşesc prin a le isca pe ale tale, cititorule, obligîndu-te sã articulezi explicit..

Călin-Andrei Mihăilescu

Călindar de noapte

11,56 lei

Fără TVA: 11,01 lei

\"Pe faţă... somn, natură moartă cu natură. O treime din viaţă dormim. Sfîntă bucată! Şi apoi, mai tot timpul cînd nu sîntem treji, dormim inconştient. Şi nu ştim să vorbim despre somn, şi somnul nu intră în calendare. Dar pînă cînd ignorarea asta ce, izolîndu-l, îl nedreptăţeşte pe el de somn?Pînă ..

Călin-Andrei Mihăilescu

16-17. Renaştere, manierism, baroc. Ediţia a II-...

21,19 lei

Fără TVA: 20,18 lei

Ediţia a II-a a cărţii beneficiază de postfaţa renumitului critic literar brazilian Luiz Costa Lima.Multiplu, acest volum s-a aşezat în timp ca un rizom în care subiectivitatea, mistica, utopia, deziluzia, corporalitatea, inversiunea, gustul şi kitsch-ul îşi răspund mutual ca ecouri tematice, struct..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)