Telefon Curtea Veche

Diana Mandache

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Diana Mandache

Moștenirea Elenei Lupescu și statul comunist

45,00 lei

Fără TVA: 42,86 lei

Diana Mandache este istoric și autor, a publicat mai multe volume din istoria regalității în România, Marea Britanie, Suedia, precum și articole în revistele Majesty și Royalty Digest Quarterly. A colaborat la realizarea mai multor emisiuni de televiziune și documentare. Este expert acreditat de Min..

Diana Mandache

Castelul Bran

49,00 lei

Fără TVA: 46,67 lei

Cunoscut în Occident datorită literaturii fantastice, în care a fost asociat cu numele sângerosului Dracula (identificat, fără temei, cu Vlad Ţepeș), castelul Bran are o istorie care coboară până la începutul secolului al XIII-lea, în vremea teutonilor. Anul 1920 este un an de răscruce pentru destin..

Diana Mandache

Cotroceniul regal

48,16 lei

Fără TVA: 45,87 lei

Istoria Cotrocenilor începe cu multă vreme în urmă, dar moșia apare consemnată în hrisoavele domnești medievale. Domnitorul Șerban Cantacuzino este cel care a ctitorit Cotroceniul ca reședinţă princiară în secolul al XVII-lea, el ridicând casele, o mănăstire și o biserică, pe locul unui vechi schit,..

Diana Mandache

Mignon. Principesa României, Regina Iugoslaviei

70,00 lei

Fără TVA: 66,67 lei

Născută în 1900 la Gotha, Principesa Maria a României (Mignon) a avut o viață minată de dificultăți și încercări, pe care le-a înfruntat cu un curaj și o determinare princiare. Mignon. Principesa României, Regina Iugoslaviei spune povestea acestei Principese, ilustrând-o adeseori cu imagini inedite ..

Diana Mandache

Exilul regelui

45,00 lei

Fără TVA: 42,86 lei

Diana Mandache este istoric și autoare publicată în Marea Britanie, Suedia şi România. S-a specializat în istoria regalității, având stagii de cercetare în arhive din Marea Britanie şi SUA. Universitatea din Londra și Foreign Office i-au acordat bursa Chevening, ca profesor-asociat la Colegiul Unive..

Diana Mandache

Balcicul Reginei Maria

48,16 lei

Fără TVA: 45,87 lei

În această carte, istoricul Diana Mandache prezintă drumul Reginei Maria de la Eastwell şi Osborne, unde şi a petrecut copilăria şi adolescenţa, până la îndrăgita reşedinţă regală de pe Coasta de Argint.Balcicul devine un fel de imago mundi, iar Tenha Yuvah reprezintă centrul lumii, fiind casa în ca..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)