Andrei Codrescu

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Andrei Codrescu

Lecţia de poezie

24,09 lei

Fără TVA: 22,94 lei

Cititori români, vă dezvălui exclusiv secretul Lecţiei de poezie. Cititorii americani nu-l cunosc, ei dezbat de când a apărut cartea. Unii zic că-s terorist, alţii, că practic am descoperit America. E vorba de ultimul meu curs de scriere poetică în engleză la Universitate. După 25 de ani de pedagogi..

Andrei Codrescu

Ghid dada pentru postumani - Tzara şi Lenin joac...

21,20 lei

Fără TVA: 20,19 lei

Acest ghid are menirea de a îndruma fiinţele postumane cum să ducă o viaţă dada. Nu este recomandabil, niciodată nu a fost, să duci o viaţă dada. Ghid dada pentru postumani este un manual nepractic pentru un trai practic în această lume postumană în care trăim — totul descris prin examinarea unei i..

Andrei Codrescu

Gaura din steag - Povestea unei reveniri şi a une...

26,97 lei

Fără TVA: 25,69 lei

După 20 de ani   Este decembrie 1989 şi România e în plină revoluţie. Între febra „revoluţiei în direct“ şi gerul de afară, poetul, jurnalistul, exilatul, „duşmanul poporului“ Andrei Codrescu revine în ţară, pentru prima oară după plecarea sa, în 1965. Se confruntă cu prezentul dramatic şi clocoti..

Andrei Codrescu

Prof pe drum

25,04 lei

Fără TVA: 23,85 lei

Cu orizont de Cristofor Columb şi înaripat de Whitman, scriitorul Andrei Codrescu descoperă în Prof pe drum, într-o călătorie iniţiatică  de la Est la Vest, o Americă mai puţin cunoscută, „o ţară căreia îi place să-şi şteargă trecutul tot atât de repede pe cât îşi construieşte viitorul“. Pe „drumul..

Andrei Codrescu

Ay, Cuba! O călătorie socio-erotică

28,90 lei

Fără TVA: 27,52 lei

La capătul a doar zece zile de contact cu o lume care ne fascinează pe cei mai mulţi dintre noi de la distanţă, Andrei Codrescu ne oferă o imagine a acesteia plină de viaţă, de detalii precise, care nu fac decât să-i sporească fascinaţia. Dar Ay, Cuba! reprezintă pentru cititorul român mult mai ..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)