Klaus Iohannis

Comparare produse (0)
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
EU.RO
Nou

Klaus Iohannis

EU.RO

59,00 lei

Fără TVA: 56,19 lei

Carte le oferă tuturor cititorilor atât informații de care au nevoie pentru a deveni cetățeni europeni implicați, cât și instrumente care să le contureze o poziție articulată față de Uniune și față de viitorul ei.Cartea președintelui Klaus Iohannis este un gest necesar în anul în care România a prel..

Klaus Iohannis

Primul pas

28,90 lei

Fără TVA: 27,52 lei

Volumul "Primul pas" este o continuare a bestseller-ului "Pas cu pas" și prezintă principalele momente ale campaniei prezidențiale de anul trecut și primele zile ale mandatului de Președinte. "Primul pas" nu este numai o cronică a campaniei electorale pentru Preşedinţie din toamna anului 2014, ci şi..

Klaus Iohannis

Pas cu pas

14,45 lei

Fără TVA: 13,76 lei

Am adunat în această carte momente din viaţa publică, încercând să refac, din ceea ce a selectat memoria, traseul profesional care m a adus de la catedra de fizică la ipostaza de candidat pentru preşedinţie. Am inclus în ea şi lucruri personale, dar nu am făcut o neapărat pentru a răspunde curiozită..

Pachet Klaus Iohannis
-20%

Klaus Iohannis

Pachet Klaus Iohannis

34,68 lei

43,35 lei

Fără TVA: 33,02 lei

Pachetul contine titlurile Pas cu pas și Primul pas.Volumul "Primul pas" este o continuare a bestseller-ului "Pas cu pas" și prezintă principalele momente ale campaniei prezidențiale de anul trecut și primele zile ale mandatului de Președinte. "Primul pas" nu este numai o cronică a campaniei elector..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)