Klaus Iohannis

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Klaus Iohannis

EU.RO. - Europe, an Open Dialogue

80,00 lei

Fără TVA: 76,19 lei

The book offers readers the information they need to become involved European citizens together with tools for outlining an articulate position on the European Union, now and for the future.Romanian president Klaus Iohannis’ book is required reading this year. Romania takes over the presidency of th..

Klaus Iohannis

EU.RO

59,00 lei

Fără TVA: 56,19 lei

Carte le oferă tuturor cititorilor atât informații de care au nevoie pentru a deveni cetățeni europeni implicați, cât și instrumente care să le contureze o poziție articulată față de Uniune și față de viitorul ei.Cartea președintelui Klaus Iohannis este un gest necesar în anul în care România a prel..

Klaus Iohannis

Pachet Klaus Iohannis

43,35 lei

Fără TVA: 41,29 lei

Pachetul contine titlurile Pas cu pas și Primul pas.Volumul "Primul pas" este o continuare a bestseller-ului "Pas cu pas" și prezintă principalele momente ale campaniei prezidențiale de anul trecut și primele zile ale mandatului de Președinte. "Primul pas" nu este numai o cronică a campaniei elector..

Klaus Iohannis

Primul pas

28,90 lei

Fără TVA: 27,52 lei

Volumul "Primul pas" este o continuare a bestseller-ului "Pas cu pas" și prezintă principalele momente ale campaniei prezidențiale de anul trecut și primele zile ale mandatului de Președinte. "Primul pas" nu este numai o cronică a campaniei electorale pentru Preşedinţie din toamna anului 2014, ci şi..

Klaus Iohannis

Pas cu pas

14,45 lei

Fără TVA: 13,76 lei

Am adunat în această carte momente din viaţa publică, încercând să refac, din ceea ce a selectat memoria, traseul profesional care m a adus de la catedra de fizică la ipostaza de candidat pentru preşedinţie. Am inclus în ea şi lucruri personale, dar nu am făcut o neapărat pentru a răspunde curiozită..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)