Telefon Curtea Veche

Depre eBooks

E-book-urile sau cărțile electronice publicate de către Curtea Veche Publishing pot fi achiziționate în două formate – EPUB și PDF, fiind compatibile cu majoritatea e-reader-elor.

E-book-urile publicate de către Curtea Veche Publishing sunt protejate prin sistemul Adobe DRM.

Pentru lectura cărților protejate cu Adobe DRM este nevoie de instalarea pe computer a programului Adobe Digital Editions si crearea unui cont Adobe.

Poți instala Adobe Digital Editions de AICI.

1. Cum cumpăr cărțile electronice?
În pagina produsului dorit, selectează formatul cărții în cadrul secțiunii eBook Format. Urmărește apoi pașii obișnuiți de cumpărare a unui produs pe site-ul Curtea Veche Publishing, detaliați AICI.

2. Cum plătesc cărțile electronice?
Cărțile electronice pot fi plătite doar online prin card bancar.

3. Cum se livrează cărțile electronice?
Cărțile electronice se livrează în format electronic pe adresa de e-mail folosită la crearea contului curteaveche.ro. În acest mail vei găsi linkul de download care îți va permite să descarci cărțile, dar doar după ce a fost validată plății. 

4. De ce trebuie sa îmi fac un cont Adobe?
Toate cărțile electronice de pe curteaveche.ro sunt comercializate folosind un sistem de protecție numite Adobe DRM. Acest sistem permite lectura unei cărți pe mai multe dispozitive doar dacă toate dispozitivele sunt autorizate cu aceleași date de cont Adobe.

Daca nu îți faci un cont Adobe, cărțile cumpărate vor fi „blocate” pe dispozitivul pe care le-ai descărcat prima dată. Nu vor mai putea fi transferate pe alte dispozitive, iar in cazul in care îți schimbi dispozitivul sau reinstalezi sistemul de operare nu vor putea fi redescărcate.