În căutarea sinelui

Colecție: Cărţi Cheie

Titlu original: Self Matters

Traducător: Alexandra Borş

Copertă: Dan Perjovschi, Dan Stanciu

Anul apariției: 2004

Număr pagini: 344

Format: 13 x 20 cm, broşat

ISBN: 973-669-027-X

În căutarea sinelui

Autor: Dr. Phil C. McGraw

Cărţi Cheie
Stoc epuizat
17,34 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
 • Obişnuiţi să călătoriţi către dvs. înşivă, să cercetaţi adîncurile propriei fiinţe? Simţiţi uneori că vă îndepărtaţi de ceva esenţial, cunoaşteţi senzaţia de gol sau sentimentul de neîmplinire?
  Autorul cărţii de faţă a trăit aceleaşi stări. Fiind psiholog, i-a fost uşor să le înţeleagă, ba chiar să găsească soluţii. A preferat să lase deoparte discursul teoretic, a ales să ofere un instrument celor care ar dori să se regăsească. Această carte este despre dumneavoastră. Sînteţi un minunat produs de tip "doi într-unul", unul autentic şi unul fictiv. În viaţa de zi cu zi, fictivul prinde din ce în ce mai multă forţă, iar autenticul se sufocă. Cum aţi ajuns aici? Simplu, prin alegerile pe care le-aţi făcut dorind să fiţi pe placul părinţilor, al societăţii, al colegilor, al şefilor. Încet, încet, fără a face nimic rău, aţi început să trăiţi în dezacord cu dvs.
  Dr. Phil parcurge alături de dvs. fiecare etapă a acestui drum de întoarcere către eul autentic începînd cu identificarea lui, cu înţelegerea modului în care se formează imaginea de sine. Din experienţa sa reiese că în viaţa fiecăruia există zece momente definitorii, şapte alegeri critice şi cinci persoane care ne-au influenţat în mod hotărîtor. După ce aţi efectuat exerciţiile arheologiei personale, veţi putea redobîndi controlul asupra dvs. şi veţi şti cum trebuie să vă puneţi în aplicare propriul plan de restructurare. Folosiţi sugestiile autorului începînd de azi, orice zi pierdută vă scurtează bucuria de a trăi cu adevărat!

  Dr. Phillip C. McGraw lucrează de mai bine de 20 de ani în domeniul planificării strategice de viaţă. Doar cei care au trăit izolaţi de lume în ultimul an au scuza de a nu fi putut auzi de revoluţia provocată de Dr. Phillip McGraw. Acesta a galvanizat prin forţa sa milioane de persoane, ajutîndu-le să-şi "analizeze cu realism" propria conduită şi să obţină succese în viaţă. Emisiunea sa, transmisă pe canalele naţionale de televiziune, a urcat pe primele locuri în topurile de popularitate din Statele Unite încă de la lansarea sa în septembrie 2002, egalînd succesul înregistrat doar de Oprah Winfrey Show cu 16 ani în urmă. De asemenea, a fost nominalizată în două rînduri la premiile Emmy.
  Revista People l-a numit pe Dr. Phillip McGraw una dintre cele "mai incitante personalităţi ale anului 2002", iar Barbara Walters l-a inclus pe "Lista primelor zece cele mai fascinante personalităţi" ale anului 2002; prestigioasa revistă Newsweek i-a dedicat un amplu portret, care s-a dovedit cel mai bine cotat şi citit articol dedicat unei personalităţi din anul respectiv.
  Produsă de Paramount Domestic Television, în parteneriat cu Harpo Productions şi King World Productions, emisiunea s-a construit pe experienţa autorului de mai mult de 25 de ani în domeniul psihologiei şi al resurselor umane. Începîndu-şi cariera în televiziune ca expert-consultant în cadrul emisiunii lui Oprah Winfrey, Dr. Phillip McGraw continuă să abordeze problemele reale care apar în viaţă într-un stil personal, ce stă sub deviza "spune lucrurilor pe nume".
  Cofondator al Courtroom Sciences, Inc., lider mondial printre firmele de consultanţă în domeniul juridic, Dr. Phillip McGraw este autorul a trei bestseller-uri din topurile ziarului New York Times: Life Strategies: Doing What Works, Doing What Matters (acum aparută şi în limba română); Relationship Rescue: A Seven-Step Strategy for Reconnecting with Your Partner şi Self Matters: Creating Your Life from Inside Out. Cărţile autorului au fost traduse în 33 de limbi şi numără 8 milioane de exemplare distribuite în momentul de faţă în întreaga lume. Self Matters a constituit cea mai vîndută carte de non-ficţiune a anului 2002. În mai 2003, editura americană Free Press va publica Self Matters şi Self Matters Companion pentru prima dată şi în ediţie broşată.
  Pe lîngă activitatea sa în televiziune şi în domeniul cărţii, Dr. Phil oferă consultanţă strategică pentru milioane de cititori în rubrica sa lunară O, The Ophrah Magazine. De asemenea, el este şi unul dintre cei mai solicitaţi conferenţiari. Ca reputat psiholog, a publicat numeroase articole academice şi a desfăşurat activităţi în nenumărate domenii ale psihologiei clinice şi medicinii sociale.
  Pasionat jucător de golf şi tenis, amator de scufundări subacvatice, Dr. Phil locuieşte în prezent în Los Angeles împreuna cu soţia sa, Robin, şi cu cei doi fii ai lor, Jay şi Jordan. La rîndul său, Jay este autorul best-seller-ului Life Strategies for Teens şi a volumului Closing the Gap.