În căutarea profitului

25,05 lei
  • Cod produs: 978-606-588-028-3
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Această carte are efectul unei forţe motrice pentru tot ceea ce înseamnă marketing, acoperind o gamă extinsă de subiecte – de la analiza situaţiei curente a companiei până la implementarea unui nou plan de afaceri şi de la controlul managerial până la interfaţa dintre vânzări, finanţe, producţie şi ..

Această carte are efectul unei forţe motrice pentru tot ceea ce înseamnă marketing, acoperind o gamă extinsă de subiecte – de la analiza situaţiei curente a companiei până la implementarea unui nou plan de afaceri şi de la controlul managerial până la interfaţa dintre vânzări, finanţe, producţie şi service.


Lucrarea se bazează pe experienţa a sute de companii – unele mari, altele mici – din lumea întreagă. Este indispensabilă pentru manageri şi întreprinzători, dar şi pentru acei angajaţi care doresc să se situeze în viitor pe poziţii manageriale. În plus, este esenţială şi pentru studenţii care se pregătesc să pătrundă în universul afacerilor. Şi este binevenită pentru cei implicaţi în vânzări şi în alte activităţi conexe.


Christine Harvey e considerată un fel de guru al afacerilor, iar Bill Sykes este recunoscut drept un expert în dezvoltare organizaţională. Împreună, cei doi autori ne dezvăluie câteva secrete de business:
• Lucrurile fundamentale pe care trebuie să le ştii despre vânzări
• Modul perfect de a motiva
• Tehnicile de bază pentru a facilita procesul de vânzare-cumpărare
• Cele mai bune căi de a dărâma bariera obiecţiilor
• 6 moduri de a nu mai pierde inutil contracte
• Analiza situaţiei curente şi crearea zonelor de dezvoltare
• Succese şi eşecuri pe pieţele internaţionale
• Consolidarea planurilor de viitor


Putem spune că este o carte de afaceri extrem de pragmatică. Incluzând o serie de tehnici testate, această lucrare vă ajută în dezvoltarea eficienţei personale şi de afaceri. Şi este o lectură obligatorie mai ales pentru cei interesaţi de extinderea afacerii.


CHRISTINE HARVEY e o femeie de afaceri solicitată ca orator în întreaga lume. Este autoarea a şase cărţi de afaceri şi leadership devenite bestseller şi publicate în 22 de limbi, dar şi a unor serii de articole care au apărut în Los Angeles Times şi în alte


100 de ziare şi reviste importante.


E cunoscută mai ales pentru sesiunile de training în vânzări, marketing, management, comunicare, motivare şi leadership, susţinute în faţa a peste 100 000 de persoane, din peste 20 de ţări.


A fost prima femeie şi primul cetăţean american care a prezidat Camera de Comerţ din Londra. Este trainer pentru armata SUA şi pentru diverse companii din întreaga lume.


A fost directorul unei firme specializate în capital de risc şi preşedintele unei societăţi de investiţii.


Este gazda unei emisiuni TV pe teme sociale, politice şi economice. Locuieşte în Tucson, Arizona, cu soţul şi cei trei copii ai săi.


 


BILL SYKES este fondator şi manager al Sykes Consultants, companie specializată în dezvoltare organizaţională şi în îmbunătăţirea rezultatelor de afaceri. Printre clienţii săi se numără diferite asociaţii profesionale, companii industriale şi firme de servicii.


Împreună cu Christine Harvey, a pus bazele seriei de seminarii de mare succes „Cum să ai vânzări eficiente“, axate pe dezvoltare personală şi organizaţională. Este coautor al mai multor cărţi.


Bill Sykes a acumulat experienţă corporatistă la Horlicks Pharmaceuticals, în grupul Beecham şi la Black and Decker. Activitatea în afaceri internaţionale l-a purtat prin Orientul Îndepărtat, în America de Nord şi de Sud şi în Europa.


Este de origine britanică şi deţine o diplomă în management. Timp de 15 ani, a locuit împreună cu familia sa în America.


În 1992, s-a întors în Marea Britanie (Malmesbury, Wiltshire), împreună cu soţia şi cei doi fii ai săi.

General
Anul apariției 2010
Autor Christine Harvey şi Bill Sykes
Număr pagini 264
Format 13 × 20 cm

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.

Fii la curent cu noutățile

Abonare