Homeopatia pentru copii

Colecție: Să fii sănătos

Titlu original: L'Homéopathie pour l'enfant

Traducător: Mady-Paula Solomon

Anul apariției: 2017

Număr pagini: 160

Format: 14,50 x 21 cm

ISBN: 978-606-588-960-6

Homeopatia pentru copii

Autor: Dr. Jacques Boulet

Să fii sănătos
În stoc
25 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
 • Homeopatia, ca și medicina alopată, are la bază studiul minuțios și obiectiv al simptomelor și tratarea eficientă a cauzelor acestora. Ambiţia ei este însă mai mare: aceea de a asigura un tratament lipsit de efecte secundare, de toxicitate chimică, de contraindicații.
  Dr. Jacques Boulet ia în serios atât marile probleme, cât și micile dezechilibre ale sănătăţii copiilor, oferind metodele optime necesare tratării fiecărei patologii.
  Afecțiunile curente ale copiilor pot fi vindecate astfel printr-o terapeutică specială, care pune accentul nu doar pe sănătatea acestora, pe care o îngrijeşte cu ajutorul medicamentelor homeopatice, ci și pe descoperirea unui tratament individualizat, adaptat sensibilităţii micilor pacienţi.
  „Dr. Jacques Boulet ne oferă metode eficiente de tratament şi ne recomandă medicamente pentru patologiile cele mai frecvente.“
  www.goodreads.com
  „Homeopatia este o terapeutică eficace, netoxică, economică, bazată pe o analiză completă a bolilor și pe descoperirea unor posibilităţi naturale de vindecare a acestora.“
  www.amazon.fr

  Homeopatia pentru copii este ghidul perfect pentru părinţii interesaţi de îmbunătăţirea stării de sănătate a copiilor lor și pentru medicii și farmaciștii care vor să înţeleagă universul medicinei homeopatice.
  Dr. Jacques Boulet oferă sfaturi simple pentru înţelegerea maladiilor și a simptomelor acestora, îndrumări privind terapiile, precum și o descriere a medicamentelor homeopatice folosite în tratamentul copiilor și a indicațiilor clinice ale acestora.

  Dr. Jacques Boulet a fost directorul Centrului de Învățământ și Dezvoltare a Homeopatiei (CEDH) din Paris, instituție care formează în fiecare an, în colaborare cu diferite universităţi, 5 000 de medici și farmaciști în mai mult de 20 de ţări.
  Dr. Boulet lucrează ca homeopat și ca medic generalist de peste 30 de ani, fiind autorul mai multor cărţi despre homeopatie.