Găseşte dragostea pe care o doreşti - Ghid practic pentru îndrăgostiţi

Colecție: Stiletto Books

Titlu original: Getting the Love You Want - A Guide for Couples

Traducător: Monica Tudora

Copertă: Griffon and Swans (www.griffon.ro)

Anul apariției: 2008

Număr pagini: 352

Format: 14,5×20,5 cm

ISBN: 978-973-669-692-3

Găseşte dragostea pe care o doreşti - Ghid practic pentru îndrăgostiţi

Autor: Harville Hendrix

Stiletto Books
Stoc epuizat
27,94 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
 • ,,Nu cunosc o altă carte mai folositoare pentru cuplurile care îşi doresc o relaţie matură.“  M. Scott Peck  ,,O carte remarcabilă – cea mai incisivă şi convingătoare lectură despre hăţişul problemelor cu care se confruntă persoanele aflate într-o relaţie de cuplu.“  Ann Roberts, Rockefeller Family Fund

  Noi, femeile din ziua de azi, avem un curaj nebun. Ne propunem să avem familie, carieră, fericire, linişte, ritm rapid şi tinereţe veşnică. Cum să facem să le putem avea pe toate? Cărţile Stiletto sunt exact cele pe care trebuie să le ai dimineaţa în geantă, la pauza de cafea şi seara la o baie caldă. Totul despre cum să devii femeia care îţi doreşti să fii!

  Exclusiv pentru femei.  Revoluţionară prin tematica propusă, Găseşte dragostea pe care o doreşti, carte vândută în peste 2 milioane de exemplare în întreaga lume, analizează dinamica şi complexitatea relaţiilor de cuplu, precum şi principalele motive pentru care numeroase căsătorii eşuează. Plecând de la o nouă interpretarea a ideii de atracţie romantică, autorul reuşeşte să ofere soluţii pentru o mare parte dintre problemele ce se ivesc în viaţa conjugală.  Lectură obligatorie atât pentru cei a căror relaţie de cuplu se află într-un impas major, cât şi pentru cei proaspăt căsătoriţi, volumul este cel mai util instrument pentru a găsi şi menţine armonia maritală.