Forţa gîndirii pozitive în afaceri

17,34 lei
  • Cod produs: 973-8356-25-3
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Scott W. Ventrella a reuşit o adaptare remarcabilă a principiilor dinamice ale gândirii pozitive, propuse de Norman Vincent Peale, pentru a putea fi aplicate în mediul afacerilor secolului XXI. Psihologia pozitivă este un nou sistem de gândire, care în momentul de faţă are un impact extrem de putern..

Scott W. Ventrella a reuşit o adaptare remarcabilă a principiilor dinamice ale gândirii pozitive, propuse de Norman Vincent Peale, pentru a putea fi aplicate în mediul afacerilor secolului XXI. Psihologia pozitivă este un nou sistem de gândire, care în momentul de faţă are un impact extrem de puternic asupra lumii afacerilor. Ea promovează depăşirea atitudinilor defetiste şi valorificarea trăsăturilor pozitive ale omului. Scopul autorului este acela de a ne ajuta să atingem un nivel ridicat al performanţelor profesionale şi personale. Lucrarea de faţă este un ghid practic, care ne ajută să ne punem în valoare cele zece trăsături ce definesc gândirea pozitivă şi chiar să le intensificăm impactul. Performanţele noastre se îmbunătăţesc semnificativ dacă învăţăm să ne depăşim atitudinile negative, precum teama, lipsa de încredere în sine, complexele de inferioritate şi dacă aflăm cum ne putem folosi mai bine optimismul, entuziasmul, credinţa, integritatea, curajul, încrederea, hotarârea, răbdarea, calmul şi capacitatea de concentrare. În consecinţă, capacitatea noastră de a face faţă situaţiilor de criză şi de a trata cu oamenii dificili va creşte, atât în afaceri, cât şi în viaţa personală. Aceste concepte de natură practică, dar extrem de influente, pot fi aplicate de oricine este implicat într-o afacere, la orice nivel, indiferent de funcţia ocupată în organizaţie. Secretul succesului unei organizaţii constă tocmai în capacitatea managerilor şi a angajaţilor ei de a întâmpina şi a administra schimbarea.

Scott W. Ventrella, pe lângă activitatea desfăşurată la Peale Center, este director la compania Positive Dynamics. Aceasta elaborează şi pune în aplicare programe de îmbunătăţire a performanţelor, stimulând potenţialul înnăscut al oamenilor. Şi-a început cariera la Juran Institute, o organizaţie de elită, care oferă consultanţă şi şedinţe de pregătire în domeniul managementului calitativ. Este profesor la Fordham University’s Graduate School of Business. A mai predat la universităţile Columbia, Dartmouth, New York şi Connecticut. Locuieşte în Ridgefield, Connecticut, împreună cu familia sa.

General
Anul apariției 2002
Autor Scott W. Ventrella
Număr pagini 204
Format 13 x 20 cm, broşat

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.

Fii la curent cu noutățile

Abonare