Forța entuziasmului. Ediția a III-a -25%

Colecție: Cărţi Cheie

Titlu original: Enthusiasm Makes the Difference

Traducător: Andreea Rosemarie Lutic

Anul apariției: 2017

Număr pagini: 280

Format: 13 x 20 cm

ISBN: 978-606-588-973-6

Forța entuziasmului. Ediția a III-a

Autor: Norman Vincent Peale

Cărţi Cheie
În stoc

Preț: 32 Lei

Preț: 24 Lei


Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
 • Entuziasmul este factorul esențial care delimitează granița dintre succes și eșec. Este o armă împotriva mediocrității, o forță care îi transformă pe oameni în făuritori de miracole. Dă naștere la îndrăzneală și la curaj, întărește încrederea, ne ajută să ne depășim îndoielile. Creează energie și este sursa tuturor realizărilor.
  Oricine poate fi entuziast o oră; important este să ne păstrăm entuziasmul întreaga viață. Citind cartea lui Norman Vincent Peale, vei învăța cum să-ți folosești aptitudinile, vitalitatea și resursele creatoare interioare și vei descoperi ingredientul magic care poate transforma o viață anostă într-una pasionantă. Entuziasmul înseamnă să-ți pese cu adevărat!
  Norman Vincent Peale,
  „Predicatorul de milioane“, este unul dintre cei mai mari oratori creștini ai secolului al XX-lea. Teolog de renume mondial, specializat în probleme motivaționale, dr. Peale este autorul a 46 de cărți, inclusiv a bestsellerului internațional Forța gândirii pozitive. Pentru contribuțiile sale din domeniul teologiei,
  Norman Vincent Peale a primit,
  în 1984, de la președintele
  Ronald Reagan „Medalia Prezidențială a Libertății“
  (cea mai înaltă distincție care poate fi acordată unui civil în SUA).

  NORMAN VINCENT PEALE (1898–1993), autorul a 46 de cărți, a fost un reputat orator specializat în probleme motivaționale, cunoscut în lumea întreagă sub numele de „Predicatorul de milioane“.
  A fost cel dintâi susținător al teoriei „gândirii pozitive“ și a scris mai multe cărți pe această temă, care au devenit bestselleruri internaționale. Una dintre ele este Forța gândirii pozitive, vândută în peste 20 de milioane de exemplare și tradusă în 41 de limbi.
  Activitatea profesională a lui N.V. Peale s_a întins pe șase decenii, incluzând, fapt fără precedent, o perioadă de cincizeci și doi de ani ca pastor principal al Bisericii Marble Collegiate, din New York. Este fondatorul Institutului pentru Religie și Sănătate, o clinică de psihiatrie care are la bază terapia prin religie, și al revistei Guideposts, care a avut un tiraj de peste patru milioane de exemplare.
  Mesajele sale au inspirat mai mult de un milion de cititori ai revistei lunare Plus: The Magazine of Positive Thinking, publicată de Fundația pentru un Trai Creștin și înființată, în 1940, de el și de soția lui, Ruth Stafford Peale.
  Pentru contribuțiile din domeniul teologiei, Peale a primit, în 1984, de la președintele Ronald Reagan „Medalia Prezidențială a Libertăţii“ (cea mai mare distincție care poate fi acordată unui civil în Statele Unite).
  La Curtea Veche Publishing au mai apărut, de același autor, Forța gândirii pozitive și Spune „pot“ și vei putea!