Familia mai presus de orice

Colecție: Familia la Curtea Veche

Titlu original: Family First: Your Step-by-Step Plan for Creating a Phenomenal Family

Traducător: Olga-Cristina Manolache

Copertă: Griffon and Swans Productions (www.griffon.ro)

Anul apariției: 2007

Număr pagini: 416

Format: 13×20 cm

ISBN: 978-973-669-402-8

Familia mai presus de orice

Ghidul dumneavoastră pas cu pas pentru crearea unei familii fenomenale

Autor: Phil McGraw

Familia la Curtea Veche
Stoc epuizat
26,97 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
 • Cele mai bune metode de creştere a copiilor, de abordare a căsniciei, de administrare a cheltuielilor gospodăreşti... nimeni nu ne-a învăţat aşa ceva la şcoală. Lipsiţi de modele pozitive şi de o îndrumare corespunzătoare, milioane de copii au luat viaţa în piept total nepregătiţi.

  Phil McGraw (Dr. Phil, cum este cunoscut de un public larg datorită emisi-unii sale de televiziune), psiholog şi scriitor, transmite prin această carte un optimism contagios, încurajând cititorul să pună în aplicare în propria sa viaţă factorii care pot asigura crearea unei familii fenomenale. Printr-o demonstraţie extrem de bine fundamentată, Dr. Phil ajunge la conceptul de integritate şi accentuează necesitatea ca părinţii să-şi administreze viaţa de familie prin exemplu personal.

  Familia mai presus de orice conţine exerciţii, scenarii şi evaluări prin care părinţii sunt ajutaţi să-şi depăşească temerile, tarele moştenite şi proble-mele de comunicare ce împiedică manifestarea potenţialului de sănătate şi de prosperitate din căminul lor.


  Un ghid pentru cei care vor să-şi crească bine şi sănătos copiii şi să-şi orga-nizeze viaţa de familie într-un mod integru şi ghidaţi de un scop concret.


  Pentru că toţi ne naştem, creştem, ne îndrăgostim, ne căsătorim, iubim, înşelăm, facem copii, divorţăm, plângem, uităm şi iertăm. Pentru că suntem singuri sau împreună, pentru că suntem părinţi sau copii, pentru că ne pasă de cine suntem, de cei din jur, şi mai ales pentru că fiecare dintre noi are o familie pe care o iubeşte şi vrea să o protejeze.


  O colecţie intimă de sfaturi, probleme şi soluţii pentru fiecare membru al familiei; o familie cu adevărat fericită.