După dumneavoastră. Pot oamnenii umili să triumfe

Colecție: Practic

Titlu original: After You. Can Humble People Prevail?

Traducător: Anca Dumitriu

Copertă: Daniel Ţuţunel

Anul apariției: 2006

Număr pagini: 128

Format: 13 x 20 cm

ISBN: 973-669-245-0

După dumneavoastră. Pot oamnenii umili să triumfe

Autor: Roger Fritz

În stoc
15,41 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
 • Consideraţi cã modestia este semn de slãbiciune?

  Aveţi impresia cã trebuie sã fiţi un dur pentru a fi respectat?

  Credeţi cã totul vi se cuvine doar pentru cã sunteţi şef?

  Ei bine, toate acestea sunt doar mituri ale unei lumi care nu-şi mai recunoaşte valorile. Aceastã carte vine nu doar sã spulbere o concepţie eronatã, dar şi sã retraseze adevãratele valori prin care se caracterizeazã un lider eficient şi apreciat de cei din jur.

  Un lider incapabil sã-şi analizeze propriile defecte şi sã le recunoascã, o personalitate prea mândrã pentru a accepta şi aprecia munca şi colaborarea celorlalţi este departe de a obţine rezultate eficiente.

  Pe de altã parte, modestia înseamnã de fapt capacitatea de a-şi pãstra obiectivitatea atât în privinţa propriei persoane, cât şi în privinţa meritelor celorlalţi. Existã trei motive principale pentru care o personalitate modestã va reuşi acolo unde orgoliul va da greş: oamenii modeşti ştiu sã aprecieze ceea ce au, nu sunt invidioşi pe rezultatele altora şi ştiu sã îşi arate recunoştinţa pentru ceea ce primesc, fãrã a considera cã totul li se cuvine.


  Iatã, aşadar, o nouã perspectivã asupra modului de a conclucra cu cei din jur pentru o eficienţã maximã şi pentru relaţii deosebite cu ceilalţi.